Gemeente Beuningen


Inloopbijeenkomst Olden Tempel
Dinsdag 9 juni vindt er een bijeenkomst plaats over de wijk Olden Tempel in Beuningen. Belangstellenden zijn tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in sporthal de Tinnegieter!

De inloopbijeenkomst gaat over de vernieuwing van de wijk Olden Tempel. De gemeente Beuningen en Standvast Wonen hebben hiervoor een stedenbouwkundig plan gemaakt. Dit is een ontwerp van de wijk wat beschrijft waar de woningen, straten, speelplaatsen, parkeerplaatsen en het groen komen.

Tijdens de informatiemarkt op 13 november 2008 hebben inwoners van de wijk dit plan al kunnen bekijken en hun mening kunnen geven. De gemeente en Standvast Wonen hebben die reacties vervolgens verwerkt in het plan. Wilt u het plan bekijken? Klik dan op het plaatje hieronder.

Stedenbouwkundig plan
U kunt het plan ook bekijken tijdens de inloopbijeenkomst op 9 juni. Medewerkers van de gemeente Beuningen en Standvast Wonen beantwoorden dan graag uw eventuele vragen. Meer informatie vindt u ook elders op deze website. Klik op Projecten > Beuningen > Olden Tempel.