Gemeente Haren

Open dag gemeente Haren

09/06/2009

Zaterdag 6 juni opende klarinetorkest Capriccio de open gemeentedag Haren. Bezoekers van de braderie en andere geĂŻnteresseerden konden om en in het gemeentehuis terecht voor allerhande informatie en activiteiten van de gemeente.

De afdeling Vergunningverlening maakte onder meer door middel van een quiz duidelijk waaraan een schutting moet voldoen en ook kon je je eigen schreeuwgeluid laten meten. Op het Raadhuisplein stond een brandweerauto geparkeerd waarin kinderen achter het stuur plaats mochten nemen, terwijl brandweerlieden ouders voorlichtten over brandpreventie. De auto moest onverwacht uitrukken omdat er een schaap in de sloot was beland. Zo kon iedereen zien dat de brandweer echt elk moment paraat is.

Binnen kon je onder meer een luchtfoto laten maken van je eigen huis en met verschillende presentaties kennis maken met onder meer de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Ook college en raad waren actief. Zo kon iedereen die dat wilde op de foto met de burgemeester en 's middags kon er worden gespeeddate met raadsleden en wethouders.

Kinderen konden een balletje trappen in de pannakooi en er waren twee schminkers aanwezig.

Heeft u een foto laten maken en nog niet opgehaald?

Als u uw foto met de burgemeester nog niet heeft opgehaald, dan kan dat alsnog bij de receptie van het gemeentehuis, geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 13.00 uur en op maandag ook van 16.00 tot 18.00 uur.

Open dag 3

Open dag 2

Open dag 3