Gemeente Aa en Hunze


Aa en Hunze werkt aan Toekomstvisie 2020!

Hoe ziet Aa en Hunze er in 2020 uit? Hoe is het dan met onze landbouw, recreatiemogelijkheden, voorzieningen in de dorpen en de woningbouw?

Hoe Aa en Hunze er in 2020 uitziet en wat we er kunnen beleven, kunnen we niet voorspellen. Wel kunnen we samen bepalen welke prioriteiten we gaan stellen en waar we met elkaar aan gaan werken. Daarom stelt de gemeente samen met u een Toekomstvisie 2020 op. We hebben hiervoor uw ideeën en meningen nodig!

Uw leefomgeving
In de toekomstvisie leggen we de centrale koers van onze gemeente vast. Wat is onze insteek bijvoorbeeld als het gaat om voorzieningen en zorg, bouwen en wonen. En welke uitstraling past bij onze gemeente. Voor u als inwoner of ondernemer van onze gemeente is dit een belangrijk moment. Het raakt de omgeving waarin u woont, werkt en leeft. En u krijgt nu de gelegenheid om mee te praten over de keuzes waar we als samenleving voor staan.

Planning
Op dit moment is de gemeente bezig met de voorbereidingen voor de Toekomstvisie 2020. Deze voorbereidingen leiden tot een aantal verschillende toekomstbeelden. Deze beelden tonen hoe de gemeente er in 2020 uit zou kunnen zien en geven aan welke thema's in de jaren tot 2020 centraal staan. Na de zomervakantie maken we de toekomstbeelden bekend en gaan we met u als inwoners erover in gesprek.

Informatie
Wilt u meepraten over de toekomst van Aa en Hunze? Dat kan, want op diverse manieren willen we u graag betrekken bij de toekomstvisie. Via de gemeentepagina in de Schakel zullen we u eind augustus nader informeren. Ook kunt u dan meer informatie vinden op http://www.aaenhunze.nl/. Wilt u zich alvast aanmelden om persoonlijk op de hoogte gehouden te worden over de bijeenkomsten, dan kan dat via toekomstvisie@aaenhunze.nl.

Kanoën op de Hunze

Toekomstvisie