Gemeente Lingewaard


Het gaat goed met de organisatie romdom de Ride for the Roses. Er worden bijzonder veel initiatieven ontplooid in en om de gemeente Lingewaard. Initiatieven die allemaal maar één doel hebben: inkomsten genereren voor de Ride for the Roses en indiriect voor KWF Kankerbestrijding. Natuurlijk hopen we dat u geïnspireerd raakt en zelf een actie op touw zet of een sponsorbedrag ter beschikking wil stellen. Wij juichen de initiatieven van harte toe!

Bemmelse Dweildag: spinnen voor de Ride
Bemmel trilt jaarlijks op de tweede zondag in juni op haar grondvesten door het geluid van circa 2000 muzikanten in 110 dweilorkesten. De 40.000 bezoekers kunnen genieten bij 14 podia en van de nieuwe Nederlands Kampioen Dweilorkesten. De organisatie van de Dweildag draagt de Ride for the Roses een warm hart toe met een unieke spinningmarathon.

Vanaf vrijdag 12 juni 18.00 uur t/m zondag 14 juni 18.00 uur organiseert het comité van de Bemmelse Dweildag een 48 uur durende spinningmarathon op vier spinbikes waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Ride
for the Roses. De spinbikes zijn onder andere te vinden op de zondag in het centrum maar ook op de markt op zaterdag waar het feest al begint.

Men probeert de afstand van Bemmel naar Austin Texas af te leggen. Dit is de geboortestreek van Lance Armstrong die Ride for the Roses eind jaren '90 is gestart.

Alle inkomsten van de spinmarathon zijn bestemd voor Ride for the Roses.

Meedoen?
Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen aan de spinningmarathon. Verenigingen, bedrijven, particulieren, iedereen is van harte welkom. Laat je voor minimaal 10 euro per uur sponsoren en strijd mee in de strijd tegen kanker!

Aanmelden kan via deze link. Kies op de website voor 'Dweilen voor Ride for the Roses'.

Inschrijven Ride for the Roses
De route voor de 25 kilometer fietstocht is bekend. Deze zal in zijn geheel in de gemeente Lingewaard verreden worden. Alle kerkdorpen zullen hierbij aangedaan worden.

25 km

De honderd kilometer toertocht is vol zoals u enkele weken geleden in de media heeft kunnen lezen. Er is echter nog wel plaats op de 25 en 50 kilometer route. Deze tochten zijn recreatief en zullen langs de mooiste plekjes van de gemeente Lingewaard voeren en de Betuwe. Een ideaal gezinsuitje en bovendien voor het goede doel!

Klik hier om in te schrijven!

Vrijwilligers gevraagd!
Alhoewel het aantal vrijwilligers het getal van honderd al ruim overstegen is zoekt de organisatie nog steeds naar vrijwilligers die op zaterdag en/of zondag de handen uit de mouwen willen steken. Er wordt gezocht naar parkeerwachten, mensen om de merchandise stand te bezetten, verkeersregelaars, opbouwers, afbrekers, etc..

Aanmelden kan bij Theo Spanbroek en Frits Meurs. Zij vertellen u graag meer. Aanmelden kan via vrijwilligers@ridefortheroses.nu.

Ride for the Roses 2009 wielerkleding verkrijgbaar! Het ontwerp van de nieuwe Ride for the Roses wielershirts is bekend, nadat de website en de gehele huisstijl van het drukwerk is aangepast was ook de wielerkleding aan vernieuwing toe. Onderstaand de vernieuwde opmaak van de wielershirts die vanaf heden in de webshop van onze organisatie verkrijgbaar zijn. De shirts zijn van het merk Bioracer en zijn voor ? 45,- (excl. verzendkosten) te bestellen.

Voorzijde Achterzijde

Wees er snel bij want de voorraad is maar beperkt!

Klik hier om het shirt meteen te bestellen.