AEGON

AEGON Nederland benoemt Rob Spuijbroek tot directeur retail

Rob Spuijbroek is benoemd tot directeur retail van AEGON Nederland. Rob Spuijbroek (43) treedt deze maand toe tot Directie Nederland van AEGON en wordt verantwoordelijk voor zowel het intermediaire als het directe verkoopkanaal (AEGON Bank) en de marketing van AEGON Nederland.

Rob Spuijbroek was hiervoor werkzaam bij ABN Amro in diverse verkoopfuncties. "Ik ben zeer gemotiveerd om binnen AEGON mijn kennis van zowel de bancaire- als de verzekeringsmarkt in de praktijk te brengen. Doel is om met betrokken en resultaatgerichte collega's de klanten aan ons te binden", aldus Rob Spuijbroek.

Voorzitter van de directie van AEGON Nederland Marco Keim: "Wij zijn blij met de komst van Rob Spuijbroek. Hij zal zich allereerst richten op versterking van onze verkoopkracht en gaat werken aan een verbeterde relatie met onze intermediairs. We hebben heel zorgvuldig gezocht naar een collega die qua stijl en karakter past in ons team."

Met de benoeming van Rob Spuijbroek is de directie van AEGON Nederland compleet en bestaat nu uit de volgende vijf personen: Marco Keim - voorzitter
Edgard Koning - financieel directeur
Robert van der Tol - directeur operaties
Jeroen de Munnik - directeur institutioneel pensioen Rob Spuijbroek - directeur retail
Koers: EUR 4.72
09/06/09 17:16