Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 09-06-2009

Politie stelt onderzoek in naar woningoverval in Roosendaal

ROOSENDAAL: Enkele onbekende mannen hebben dinsdagmorgen een woning aan de Azurietdijk overvallen. Rond 09.00 uur drongen zij de woning binnen en bedreigden de 38-jarige bewoner met een vuurwapen. Het slachtoffer is bij de overval lichtgewond geraakt en voor behandeling naar het Franciscusziekenhuis vervoerd. De politie stelt een
diepgravend onderzoek in naar de toedracht en achtergrond van de overval. Het slachtoffer wordt nog uitgebreid gehoord. (AvdH)

Drie Roosendalers tuigen ex-vrouw en moeder af

ROOSENDAAL: De politie hield maandagavond drie mannen (17, 19 en 46 jaar uit Roosendaal) aan wegens mishandeling. De vader en twee zoons zouden een 37-jarige vrouw hebben mishandeld. Het slachtoffer is de ex-vrouw van de vader en de moeder van de zoons. De mishandelingen zouden het gevolg zijn van een huiselijk conflict. De drie belden bij haar woning in de wijk Tolberg-Oost aan en werden binnengelaten. Hierop zou de vrouw geduwd, geschopt en geslagen zijn. Ook waren er vernielingen gepleegd in haar woning. De politie werd gealarmeerd en nam aangifte op van de vrouw.

Politie arresteert man voor mishandeling vriendin

NIEUW-VOSSEMEER: De politie hield maandagmorgen een 55-jarige man uit Nieuw-Vossemeer aan voor mishandeling van zijn 53-jarige vriendin uit Nieuw-Vossemeer. De man zou de vrouw gedurende de afgelopen zes jaar met tussenpozen hebben mishandeld, toen hij bij haar inwoonde. De vrouw deed onlangs aangifte en de politie hield de man aan en stelde hem in verzekering. De verdachte bekende één keer geweld te hebben gebruikt. Dit was volgens de man echter een reactie op het gedrag van de vrouw. Ze zou af en toe erg agressief zijn en dan de man
mishandelen.

Roosendalers gepakt met gestolen gereedschappen

ROOSENDAAL: Twee Roosendalers van 27 en 30 jaar zijn dinsdagmorgen rond 07.45 uur aangehouden wegens een inbraak in een bedrijf aan de Bronkhorststraat in Steenbergen. Daar werd in de nacht van maandag op dinsdag elektrisch tuingereedschap gestolen. De politie kreeg een goede tip dat de mannen mogelijk bij deze inbraak betrokken waren. In een woning in de wijk Kalsdonk werden diverse gestolen gereedschappen gevonden. De politie onderzoekt of het tweetal nog met andere recente bedrijfsinbraken te maken heeft. (AvdH)

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 09-06-2009 16:35 | © Regio Midden en West Brabant |