Ingezonden persbericht


Credits: BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 19 mei 2009

NIEUWE AFLEVERINGEN VAN VERONICA MARS BIJ BNN

Eindelijk, het derde seizoen van Veronica Mars gaat vrijdag 9 juni weer van start bij BNN. Dit seizoen wordt extra leuk voor de fans, want BNN zendt iedere vrijdag twee afleveringen achter elkaar uit. De Amerikaanse serie gaat over Veronica Mars, een knappe, slimme 17-jarige studente. Ze woont in Neptune en is leerling prive-detective. Veronica is populair op school en hoort bij de groep beautiful people. Niks aan de hand, zou men zeggen. Maar in Neptune hebben de rijke snobs het voor het zeggen en die doen hun uiterste best om de geheimen van Neptune verborgen te houden. BNN zendt iedere vrijdag van 23.10 tot 00.40 uur een dubbele aflevering uit op 3.

In de eerste uitzending gaat Veronica naar de universiteit met haar vrienden Logan, Wallace en Mac. Haar oude detective gewoontes keren weer snel terug als er spullen van Piz worden gestolen. Ook huurt de universiteitskrant Veronica in om een undercover artikel te schrijven over het Zeta Theta studentenhuis. Zo hopen ze meer te weten te komen over de verkrachting van Parker. Logan en Wallace nemen deel aan een diepgaand rollenspel van de sociologieklas als gevangenen en bewaarders.

Kristen Bell speelt de hoofdrol van Veronica en Enrico Colantino speelt haar vader, Keith. Ook Percy Daggs III (Veronica's beste vriend Wallace), Teddy Dunn (haar ex Duncan) en Francis Capra (hoofd van de motorbende) spelen een rol in de serie.

Meer informatie: BNN Communicatie
Martine ter Horst, tel: 035-6268913, e-mail: martine.ter.horst@bnn.nl