Fashioncheque viert aansluiting 1001ste winkel


Algemene modecadeaubon definitief op de kaart

HOOFDDORP, 20090609 -- De nieuwe modecadeaubon fashioncheque viert feest. Vorig jaar zomer sloot fashioncheque de eerste winkels aan in de Amsterdamse PC Hooftstraat, op dinsdag 9 juni jl. kon een koppeling worden gemaakt met de 1001ste winkel. Dit maakt fashioncheque in één klap tot de grootste en meest geaccepteerde modecadeaubon van Nederland. Vanaf nu kan dan ook met recht worden gesproken van een fashionable gift voor iedere maat en smaak.

De mijlpaal werd gevierd bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland, die als 1001ste winkel werd aangesloten. Directeur eigenaar Paul Konijnendijk nam daarbij de eerste uitgave van een nieuwe limited edition verpakking in ontvangst. Bedoeld als knipoog naar de ontsluiting van de 1001ste winkel, is de nieuwe fashioncheque verpakking geïnspireerd op het thema Duizend en één nacht.

Ambitieuze Modebon
De ambities van fashioncheque zijn groot: de modecadeaubon streeft naar een zo groot mogelijk netwerk van modewinkels waar het nieuwe modecadeau kan worden verzilverd en gekocht. Voor het einde van 2009 wil fashioncheque - als algemene modecadeaubon van de op één na grootste branche van Nederland - nog eens duizenden modewinkels aansluiten. Iets waar modeminnend Nederland ongetwijfeld veel cadeauplezier aan zal beleven. Nederlanders krijgen immers graag cadeaubonnen en mode staat sinds jaar en dag hoog op menig verlanglijstje. In de shopfinder op de website is te zien bij welke winkels geshopt kan worden met de fashioncheque, www.fashioncheque.nl/shopfinder.

Latest fashion must-have
De latest fashion `must-have' is verkrijgbaar in 20, 50 of 100 euro. In tegenstelling tot vele andere cadeaubonnen is fashioncheque trendy en stijlvol verpakt. De fashionable giftcard geeft hiermee een geheel nieuwe dimensie aan het begrip cadeaubon. fashioncheque is verkrijgbaar bij aangesloten modeondernemers, alle Nederlandse Postkantoren en in de webshop, webshop.fashioncheque.nl.