Ingezonden persbericht


Persbericht

TAG Accessories introduceert kleding van bananenvezels in Nederland Veelzijdig op chique met Filippijnse wrap

Rotterdam, 09-06-2009,

Stijlvol, eerlijk, ecologisch en veelzijdig te combineren: de Filippijnse wrap. TAG Accessories introduceert dit kledingstuk op Nederlandse markt. De wrap, ontworpen door Filippijnse designer Dita Sandico Ong, is op vele manieren te dragen en heeft een exclusieve, chique uitstraling.

Wraps worden gemaakt van vezels van de bananenboom volgens een eeuwenoude Filippijnse traditie. Deze stof heeft een bepaalde stijfheid en glans die de wraps een chique uitstraling geven. Wraps zijn ontworpen door de Filippijnse designer Dita Sandico Ong. Zij heeft als doel om de traditie van deze unieke kledingstukken in een eigentijdse variant door te geven en daarnaast werkgelegenheid te creëren.

Oprichtster van TAG Accessories Cathelijne Huis in 't Veld draagt regelmatig een wrap: ''Een wrap is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een simpel zwart jurkje en is een ideaal kledingstuk voor bijvoorbeeld bruiloften, diners of een andere feestelijke gelegenheid. Met één type wrap zijn wel 12 verschillende outfits te creëren. Bovendien heb je met dit kledingstuk altijd een mooi verhaal te vertellen over het materiaal, de herkomst en de traditie.'

De wraps zijn verkrijgbaar op www.tag-accessories.com.

TAG Accessories
TAG staat voor Talented And Gifted. TAG Accessories verkoopt stijlvolle kleding en accessoires uit ontwikkelingslanden en stimuleert daarmee lokale werkgelegenheid en opleidingsinitiatieven. Op de website www.tag-accessories.com is meer achtergrondinformatie en de webwinkel te vinden. TAG is in 2008 opgericht door Cathelijne Huis in 't Veld (29).

Noot voor de redactie:
Meer informatie,