Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 9 juni 2009

Business Partnership Hofstad Search -Blue Lynx

De Haagse bureaus Hofstad Search en Blue Linx gaan samenwerken. De aard van het business partnership ligt met name op het vlak van het delen van marktinfo en het gebruik maken van elkaars klantrelaties en kandidaten database. Internationale klanten die opzoek zijn naar internationaal georiënteerde (near) native speakers kunnen door deze unieke samenwerking aan één loket bediend worden. Andersom kunnen internationale organisaties die op zoek zijn naar lokale Customer Service managers beter worden bediend door de Hofstad expertise en het zeer ruime netwerk. Beide organisaties zijn complementair in hun dienstverlening en "bijten" elkaar niet.

Het delen van markt- en branche kennis zal resulteren in het nog beter bedienen van en inspelen op specifieke klant- en kandidaat-behoeften van beide organisaties. Hofstad Search en Blue Lynx verwachten hierdoor een positief effect op de kwaliteit, snelheid en effectiviteit van hun dienstverlening.

Hofstad Search is in Nederland marktleider en de onafhankelijke specialist in de bemiddeling van midden- en hoger (senior) kader voor permanente posities in de call center/contact center branche. Hofstad Search gaat een business partnership aan met Blue Lynx.

Blue Lynx is gespecialiseerd in werving & selectie, detachering en uitzending van Engelstalige, bi-lingual en multi-lingual medewerkers voor diverse bedrijfstakken waaronder ook de Customer Services en contact center industrie.