Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Azlan winnaar 'Distribution Partner of the Year'

Utrecht, 4 juni 2009

Cisco heeft tijdens het jaarlijkse partner diner belangrijke awards uitgedeeld aan partners die een grote bijdrage hebben geleverd bij de ontwikkeling van de Cisco markt.

Azlan heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan de groei binnen verschillende marktsegmenten. En dit is tijdens deze avond niet onopgemerkt gebleven, Azlan is namelijk benoemd als 'Distribution Partner of the Year'!

De motivatie voor deze verkiezing was als volgt: "Azlan blijft toonaangevend in zijn Value Creating propositie. De service die Azlan verleent en de innovatieve oplossingen die het biedt voor Cisco partners is vooruitstrevend en kwalitatief hoog" vertelt Rene Oskam, Directeur Channels Cisco.

Azlan neemt bijvoorbeeld ruim 50 nieuwe select partners mee naar technologieën als Unified Communications en Security, één van de speerpunten binnen Azlan. Dit heeft geresulteerd in een year over year groei van 54%.

Nieuwe geregistreerde Cisco partners, waarvan er 800 nieuw zijn opgetekend, kunnen gebruik maken van speciale diensten die opgezet zijn om partners in het SMB segment te ondersteunen bij AT- development.

TD Azlan doet er alles aan om ook in de toekomst hoogwaardige kwaliteit te blijven leveren en neemt zelfs in deze tijd nog elke maand nieuwe mensen in dienst binnen onder andere het Cisco Team. De focus en kennis zullen zich gaan uitbreiden richting Virtualisatie, Datacenters en IBLM.

Van links naar rechts: Coks Stoffer(MD Cisco Nederland), Jos van As (Division Manager Azlan)), Andy Lockhart (VP Cisco Benelux)

"Deze prijs geeft aan dat onze toegevoegde waarde binnen de markt gewaardeerd wordt en dat ons Dual Branding model (als specialist binnen een broadliner) werkt" zegt Jos van As, Division Manager Azlan, die de Award in ontvangst heeft genomen. "Als distributeur zullen wij dit jaar excelleren en nog verder groeien in Advanced Technologies en SMB. De Award ondersteunt precies het geen waar wij al die tijd zo hard voor gewerkt hebben en we zijn ontzettend trots dat wij hem gewonnen hebben."