Ordina Beheer NV

Trends in BPM

10 juni 2009 t/m 10 juni 2009 - NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout - Externe seminar

« Terug naar Evenementen

Op 10 juni organiseren het BPM-Forum Nederland en Array Seminars het congres Trends in BPM 2009. Dit voorjaarscongres van het BPM-Forum is gratis toegankelijk voor leden van het BPM-Forum Nederland en abonnees van Business Process Magazine. Aansluitend aan het congres geeft topspreker Alec Sharp op 11 en 12 juni zijn masterclass Workflow Process Modeling.

Een keur aan sprekers Een keur aan Nederlandse sprekers uit zowel de consultancy, de vendor- als de gebruikerswereld, zal met de aanwezigen discussiëren over de vele aspecten die aan Business Process Management raken. Thema's die tijdens Trends in BPM aan bod zullen komen, zijn: Human Centric, Processmodellering en Enterprise Architecture.

Naast internationale topsprekers als Alec Sharp, Clariteq Systems Consulting en Marc Kerremans van Gartner zullen Paul van Doorne, manager BPM bij KPN Zakelijk, Remko Dur, EVP Business Solutions van ABN Amro en Art Ligthart, Partner bij Ordina, hun onafhankelijke visie geven op de dagelijkse problematiek die BPM met zich meebrengt.
* Programma
* Sprekers
* Locatie

Programma

Voor het actuele programma en aanmelden, bezoek de website van BPM Trends 2009.

Sprekers

Art Ligthart, Partner van Ordina

NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout

Adres

NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout Langelaan 3 2211 XT Noordwijkerhout

Telefoon: 0252 378428