Ingezonden persbericht

Memorex SingStand maakt een karaokeset van iedere iPod en MP3-speler

Plug in, zing mee en ontdek de rockster in jezelf.

Hoofddorp, 10 juni 2009 - Karaoke wordt gemakkelijker en leuker dan ooit met de nieuwe Memorex SingStand. Dit nieuwe en eenvoudig te gebruiken entertainmentsysteem maakt een karaokeset van iPod's en andere MP3-spelers.

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe Memorex SingStand is de Auto Voice Control die de originele stemmen uit de liedjes filtert. Hiermee kun je ieder nummer persoonlijk meezingen en kan je de teksten naar eigen inzicht veranderen terwijl je de originele muziek blijft horen.

De SingStand tilt karaoke naar een ander niveau doordat deze gebruikelijke en prijzige karaoke-dvd's of cd+G-karaokediscs vervangt. Met slechts het inpluggen van je eigen iPod, of die van je vrienden, familie of collega's, kan je direct met je eigen favoriete songs optreden.

De aspirant-artiesten kunnen zelf hun eigen muziekinstrumenten zoals een elektrische gitaar inpluggen om samen met hun favoriete artiest op te treden.
SingStand heeft twee microfoonaansluitingen. Je kunt dus zowel solo als in duetvorm optreden. Door de twee 4-inch speakers die zijn ingebouwd, kan je optreden met een kwalitatief hoogwaardig geluid.

"De nieuwe Memorex SingStand is perfect om een feest mee op gang te krijgen. Het karaokesysteem is uitermate geschikt voor elke speciale gelegenheid met vrienden en familie en is ontworpen om het leven plezieriger te maken. Net als alle andere Memorex producten is de SingStand intuïtief en eenvoudig in gebruik, waardoor een gebruikershandleiding niet nodig is", aldus Matthieu Valk, EMEA Marketing Communications Manager bij Memorex.

Prijzen en beschikbaarheid
De Memorex SingStand is vanaf vandaag verkrijgbaar voor ¤ 99,95.

Productafbeeldingen
www.memorex.eu

Over Memorex
Memorex is een dochteronderneming van Imation Corporation (NYSE: IMN). Miljoenen huishoudens gebruiken haar audio- en videoproducten, MP3-spelers, digitale fotolijsten, iPod®-accessoires en LCD-televisies, allemaal met een stijlvol en gebruiksvriendelijk design.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal, ga naar www.memorex.eu.