Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

19 mei 2008
-----------------------------------------------

ACHTER DE SCHILDERSEZEL GENIETEN IN DE KRUIDHOF

De Kruidhof is in heel Nederland bekend om de mooie tuinen en authentieke kruiden. Menigeen heeft er in gelopen en heeft genoten van de mooie bloemen en planten. Nu de tuinen op hun mooiste zijn, kunt u op geheel ander wijze hiervan genieten: vanachter de schildersezel!

Deze zomer is het namelijk voor het eerst mogelijk om via open inschrijving een middag te schilderen in De Kruidhof. U zoekt met schildersezel een van de schitterende plekjes in de tuinen op, om daar gedurende enkele uren lekker te schilderen. Waar men ook gaat zitten, door de schilderachtige plekjes van De Kruidhof wordt het resultaat altijd mooi!

De workshops worden gegeven door Margreet Braaksma-Loonstra. Zij is illustrator van diverse boeken en geeft aquarelcursussen in De Kruidhof. "De Kruidhof kent zoveel sfeervolle hoekjes en prachtige doorkijkjes, dat vraagt er gewoon om op vastgelegd te worden op het schildersdoek. Daarnaast is het onspannend om op één plekje langere tijd te zitten en de tuin te observeren. Zo is de bostuin erg inspirerend met de verschillende kleuren groen, die weerspiegeld worden in de vijver", aldus Margreet Braaksma-Loonstra.

Margreet Braaksma-Loonstra geeft al meerdere jaren schildercursussen, haar opleiding en ervaring staan garant voor een goed onderbouwde workshop.

De workshops worden gegeven op vrijdagmiddag 12, 19 juni en 14, 21 augustus en op zaterdagmiddag 20, 27 juni en 15 en 22 augustus van 13.00 tot 17.00 Een workshop is toegankelijk voor iedereen die lekker buiten willen schilderen; ervaring is niet vereist. Een workshop duurt vier uur, alle materialen zijn aanwezig.

Het is ook mogelijk een workshop te volgen als bedrijfs- of familie-uitje. De datum wordt dan in overleg gepland.

Wilt u ervaren hoe ontspannend en stimulerend schilderen kan zijn, of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Margreet Braaksma-Loonstra: 06-12665263.

Meer informatie:
Margreet Braaksma-Loonstra
Skierstins 13
9269 VN FEANWALDEN
T.:06-12665263
E.: me_loonstra@hotmail.com