Ingezonden persbericht

Persbericht

15 juni, 2009

Rob Lammerts van Bueren treedt in dienst bij Kewill als Sales Manager

Kewill, leverancier van oplossingen die wereldwijde handel en logistieke dienstverlening vereenvoudigen, heeft in juni 2009 Rob Lammerts van Bueren aangesteld als Sales Manager. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenportfolio binnen de sectoren freight forwarding en logistics.

Eerder was Lammerts van Bueren werkzaam bij Four Soft, een leverancier van supply chain-oplossingen. Hier was hij verantwoordelijk voor Sales- en Business Development.

"Gezien mijn arbeidsverleden is werken bij Kewill een logische volgende stap", zegt Rob Lammerts van Bueren. "Deze organisatie spreekt me aan vanwege een heldere visie op de toekomst en de succesvolle commerciële activiteiten op wereldwijde schaal. Voor mij persoonlijk diende zich daarmee een nieuwe professionele uitdaging aan."

"Door zijn jarenlange ervaring in Supply Chain Management is Rob uitermate geschikt als sparring partner voor onze klanten en prospects", aldus Chris van der Harst, VP Sales Europe van Kewill. "Zijn kennis, ervaring en contacten zijn een waardevolle aanvulling voor ons team."