Ingezonden persbericht


Bussum, juni 2009

Senior Vakantie Plan dit jaar succesvol met bestemmingen in eigen land

Al meer dan 40 jaar organiseert Senior Vakantie Plan uit Bussum reizen voor senioren.

De organisatie ziet in 2009 een toenemende interesse voor Nederlandse bestemmingen. Karin Kemp, directeur van Senior Vakantie Plan, geeft aan dat meer dan 80% van de Nederlandse reizen ook werkelijk wordt uitgevoerd. "En dat is juist in deze tijd natuurlijk bijzonder", zegt Karin Kemp. "We zijn er dit jaar in geslaagd om ons aanbod nog uitgebreider en gevarieerder te maken". "Vanaf diverse opstapplaatsen worden onze gasten met de bus opgehaald.

Tijdens de reizen wordt een afwisselend programma aangeboden". Kemp geeft aan dat het unieke karakter van de reizen met name zit in de kleinere reisgezel¬schappen, het grote aanbod van kamers voor allééngebruik, het rustige tempo, de grote mate van vrijheid en de aanwezigheid van reisleiding met verpleegkundige achtergrond. Dit is voor veel deelnemers dé reden om voor Senior Vakantie Plan te kiezen. Naast een programma binnen Nederland biedt de organisatie ook een aparte brochure met bus- en vliegreizen naar het buitenland aan. "Binnenkort komt onze kerstbrochure weer uit" vervolgt Kemp. "Ook in deze periode van het jaar is het ons weer gelukt een gevarieerd programma aan te kunnen bieden!"

Senior Vakantie Plan hanteert een 5-tal categorieën. Categorie 5 is voor de vitale reiziger. Categorie 1 is geschikt voor minder mobiele gasten.

Senior Vakantie Plan behoort tot the Institute of Travel. Naast Senior Vakantie Plan behoren ook Voyage & Culture, Marco Polo Reizen, Academische Reizen, Jan Hofstra Reizen, Instituut voor Internationale Excursies, Hermitage Reizen, Girassol Vakanties en Mundicolor tot deze overkoepelende organisatie van specialisten.

Senior Vakantie Plan 'ruim 40 jaar reisspecialist' stelt zich ten doel alle vakantiereizen in binnen- en buitenland zó voor te bereiden dat deelnemers, ook op hogere leeftijd, met leeftijdgenoten van een onbekommerde vakantie kunnen genieten. Rekening wordt gehouden met voorzieningen die voor ouderen van belang (kunnen) zijn. De reizen worden begeleid door uiterst gemotiveerde vrijwilligers. Uitgebreide informatie over onze reizen vindt u op www.seniorvakantieplan.nl



Ingezonden persbericht