Ingezonden persbericht


Persbericht
Mei 2009

Saxon Motorcycles Europe heeft een nieuwe dealer in België V-Twin System is officieel de tweede dealer na Saxon Motorcycles Belgium

Saxon Motorcycles Europe heeft recent een dealercontract getekend met VTwin System in België. Vanaf heden zijn de Europese Saxon modellen Warlord en Firestorm ook in België te koop. De showroom is in Aische-en-Refail.

"Dankzij de kwaliteit passen de Saxon motoren goed met onze andere motoren en vullen ze perfect ons aanbod aan"zegt Emmanuel Liekendael, eigenaar van V-Twin System. "De Saxon motoren zijn heel eenvoudig en comfortabel te rijden, ook al verwacht men dit op het eerste gezicht niet." vertelt hij. Saxon Motorcycles Europe is verheugd, de eigenaren reageren: "Het is fantastisch om nu ook een tweede dealer in België te hebben, net ten zuiden van Brussel." aldus Rinke Andringa en Frank Vermeulen.

Saxon staat voor kracht en kwaliteit, comfort en zelfexpressie. Het is een motor die custom wordt geproduceerd in de professionele fabriek en daarom helemaal bij de rijder past. Het is een prachtig product, dat zijn waarde behoudt.

De vorm van de motoren is in harmonie, met een stylish design. Men koopt een Saxon niet alleen voor het charisma, maar ook voor het plezier en het comfortabele rijden. Saxons zijn betrouwbaar en hebben 2 jaar fabrieksgarantie. Kortom altijd de beste keuze. Saxon is de nummer 1 USA productie custom motor van Europa.

Op dit moment heeft Saxon Europe drie modellen op de markt: de Warlord, de Firestorm en de Henchman. Bij V-Twin System zijn de Warlord en Firestorm te zien. Binnenkort zal een nieuw model geïntroduceerd worden in Europa.

Algemene informatie over Saxon Motorcycles Europe en de Warlord en FireStorm is te vinden op internet via www.SaxonMotorcycles.eu of op www.vtwinsystem.com.

Saxon Motorcycles, a Rebel in your own style

V-Twin System
Emmanuel Liekendael
304.bte 3,route de Gembloux
B-5310 Aische-en-Refail
Tel: +32-475-743764
E: vtsys@skynet.be
I: www.vtwinsystem.com

Voor meer informatie, foto's en vragen neem contact op met: Saxon Motorcycles Europe
Rinke Andringa
info@saxonmotorcycles.eu
Tel: +31-6-52360038

Saxon Warlord

---- --