VAPRO


Debat 24 juni: 'Maak van Stilstand Vooruitgang'

Onder leiding van Roelof Hemmen, presentator RTL nieuws, organiseert VAPRO op woensdagmiddag 24 juni een debat met als thema: Maak van Stilstand Vooruitgang.

VAPRO debat

Woensdag 24 juni Mercure Utrecht Nieuwegein Buizerdlaan 10 3435 SB Nieuwegein

Ontvangst vanaf 13.00 13.30 aanvang programma 17.00 afsluiting

Aanmelden

De financiële crisis lijkt een opmaat voor een majeure herschikking in de industrie. Hoe moeten we daar op anticiperen? De oplossing ligt bij overheid, werkgevers én werknemers en draait om opleiden. Maar het is niet eenvoudig om hierop gefocussed te blijven als uw bedrijf vecht voor haar voortbestaan.

Hoe kunnen bedrijven in een krimpende markt een duurzaam personeelsbeleid op het gebied van opleidingen en ontwikkeling voeren? Hoe behouden we ons personeel in de branche om straks de aantrekkende economie van behoefte te kunnen voorzien? Waarom juist nu investeren in uw personeel? Hoe investeren in mensen & kennis om sneller uit de crisis te komen?

Deze kwesties staan centraal in een debat met:
- Henk van der Kolk (FNV bondgenoten)
- Ria van t Klooster (Schoevers / Leren & Werken)
- Paul de Beer (bijzonder hoogleraar Arbeidsverhoudingen (Henri Polakleerstoel) aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies en De Burcht (Centrum voor Arbeidsverhoudingen)

- Een vertegenwoordiger uit de financiële markt die u tips en handvatten zal aanreiken.

De eerste reacties wijzen uit dat er brede belangstelling is voor de themas die we zullen gaan behandelen. Maar omdat het aantal plaatsen beperkt is willen we u verzoeken direct te reageren. Meld u vandaag nog online aan. Deelname is gratis.

Wij zouden het erg op prijs als u een actieve bijdrage wilt leveren aan dit debat.

Uw deelname is de eerste stap naar vooruitgang!