Gemeente Haaksbergen


Nieuw bestemmingsplan Buitengebied
24-06-2009 Nieuw bestemmingsplan Buitengebied De inspraakprocedure over het voorontwerpbestemmingsplan voor het Haaksbergse buitengebied gaat definitief in september van start. Aanvankelijk was het de bedoeling dat het
voorontwerpbestemmingsplan nog in de loop van juni ter inzage zou worden gelegd. Het gemeentebestuur wil echter voorkomen dat een groot deel van de inspraakprocedure in de vakantieperiode van veel inwoners valt.

In de eerste week van september komt het
voorontwerpbestemmingsplan nu op de agenda van het college van B&W. Daarna wordt het plan `vrij gegeven' voor inspraak. In de loop van september is er eerst een informatiebijeenkomst voor de gemeenteraad. Eind september of begin oktober organiseert de gemeente inloopbijeenkomsten voor de inwoners over de nieuwe buitengebiedplannen in de kernen Buurse en Sint Isidorushoeve.

Via GemeenteNieuws en deze website wordt in september uiteraard melding gemaakt van de start van de inspraakprocedure en over de beide inloopbijeenkomsten. Bovendien verschijnt in september de eerder aangekondigde nieuwsbrief met daarin een samenvatting van het voorontwerpbestemmingsplan.


- Meer informatie over het bestemmingsplan Buitengebied.