Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - woensdag 24 juni 2009

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

woensdag 24 juni t/m zondag 5 juli 2009

Woensdag 24 juni
14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper woont de opening bij door Hare Majesteit Koningin Beatrix, van het nieuwe gebouw voor de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Locatie: Smallepad 5 te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Hekman woont de Slotbijeenkomst 'De economische agenda' van de Sociaal Economische Raad (SER) bij. Locatie: SER, Bezuidenhoutseweg 60 te Den Haag.

19.30 uur
Wethouder Kruyt spreekt over het Amersfoortse mediabeleid bij de rondetafelconferentie Mediabeleid. Locatie: Kunsthal KAdE, Smallepad 3 te Amersfoort.

Donderdag 25 juni
13.30 uur
Wethouder Luchtenveld opent de bijeenkomst "Vertrouwensherstel woningmarkt" waarin met verschillende betrokken partijen wordt gesproken over de gezamenlijke initiatieven die worden opgepakt om de woningmarkt weer in beweging te krijgen. Zo zal er onder meer aandacht zijn voor startersleningen en duurzaamheidsleningen. Wethouder Hekman en wethouder Boeve zijn hierbij aanwezig. Locatie: Oude Mannenzaal, Westsingel 47 te Amersfoort.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en burgemeester Broekhuis van Leusden houden een toespraak tijdens de Veteranendag Amersfoort en Leusden. Zij onthullen het veteranenmonument. Wethouder Kruyt woont de onthulling bij. Locatie: Begraafplaats Rusthof, Dodeweg 31 te Leusden en de Bernhardkazerne, Barchman Wuytierslaan 198 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Van Daalen spreekt tijdens de themamiddag senioren en seniorenbeleid binnen gemeenten. Locatie: Restaurant van de Schuilenburght, Schuilenburgerplein 1 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder van Daalen bezoekt op uitnodiging van Staatsbosbeheer de operavoorstelling 'King Arthur'. Locatie: Fort Rijnauwen, Vossegatsedijk 5 te Bunnik.

Vrijdag 26 juni
09.00 uur
Wethouder Van Daalen woont de discussiebijeenkomst van de GGD 'Maatschappelijke verantwoording in de publieke gezondheidszorg' bij. Locatie: GGD Midden Nederland, De Dreef 5 te Zeist.

14.00 uur
Wethouder Hekman woont de voorstellingen van basisscholen de Tafelronde en de Windroos bij in het kader van Stad in het Groen. Locaties:
De Tafelronde: Zocherplantsoen bij de Koppelpoort te Amersfoort. De Windroos: Waterwingebied, van Randwijcklaan te Amersfoort.

21.15 uur
Wethouder Eerdmans en wethouder Kruyt zijn aanwezig bij de première van de voorstelling King Arthur van Xynix Opera. Locatie: Fort Rijnauwen, Vossegatsedijk 3 te Bunnik.

Zaterdag 27 juni
12.00 uur
Wethouder Luchtenveld opent de modelwoning van 'De Terp', appartementen met exclusieve woonmogelijkheden. Locatie: Showroom van Back BV, Amsterdamseweg 14 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Hekman woont het buurtfeest van Schuilenburg zuid bij. Locatie: Donizettipad/Rigolettostraat te Amersfoort.

Zondag 28 juni
15:00 uur
Wethouder Hekman woont het buurtfeest op de Coninckstraat bij. Locatie: Coninckstraat te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt woont een voorstelling bij van d'Amor in aanwezigheid van minister Verburg, ministerie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1 te Haarzuilens.

Maandag 29 juni
12.30 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de conferentie Jeugdwerktop en is in het tweede deel van de conferentie voorzitter van de regiotafel Eemland. Locatie: Nieuwe Kerk op het Spui te Den Haag.

13.00 uur
Wethouder Boeve brengt een werkbezoek aan Sovee.
Locatie: Heiligenbergerweg 36 te Amersfoort.

13.30 uur
Wethouder Eerdmans trapt de kunststofinzameling af door de plaatsing van een 1e inzamelbak in het winkelcentrum Schothorst. Locatie: winkelcentrum Schothorst, Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Hekman is bij de Kick-off bijeenkomst Budget 40+ wijken aanwezig. Locatie: Regardz WTC, Nieuwe stationsstraat 10 te Arnhem.

Dinsdag 30 juni
18.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij een maaltijd voor genodigden van de Voedselfocus Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Woensdag 1 juli
13.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan het expert-debat tijdens de Utrechtse Klimaattop 'Klimaat op Orde' samen met dijkgraaf Poelmann, burgemeester Lamers en gedeputeerde Krol. Gedeputeerde De Jong houdt een inleiding. Locatie: De Fabrique, Westkanaaldijk 7 te Utrecht.

17.45 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt scheidend wethouder Eerdmans toe in aanwezigheid van het college en genodigden. Locatie: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de afscheidsreceptie van burgemeester Broekhuis van de gemeente Leusden. Locatie: Raadzaal gemeentehuis Leusden, 't Erf 1 te Leusden.

15.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de beëdiging en installatie van burgemeester Vermeulen van de gemeente Leusden, tijdens een buitengewone raadsvergadering. Wethouder Hekman is hierbij aanwezig. Locatie: Raadzaal gemeentehuis Leusden, 't Erf 1 te Leusden.

Donderdag 2 juli
11.00 uur
Wethouder Kruyt verzorgt een lezing 'Van Waadplaats tot wijkplek' voor de Seniorenschool. Locatie: Gemeentehuis Amersfoort, de Raadzaal.

16.30 uur
Wethouder Kruyt reikt het boek 'Wandeling door Amersfoort' uit. Locatie: De Gaaper, De Hof te Amersfoort.

18.00 uur
Wethouder Van Daalen, wethouder Kruyt, wethouder Boeve en wethouder Hekman bezoeken de 4e zomerparty 'Ondernemend Talent en Creativiteit'. Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1 te Haarzuilens.

Vrijdag 3 juli
14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de voorstellingen die leerlingen van de School op de Berg en het Johan van Oldenbarneveltgymnasium geven in het kader van 'Stad in het Groen'. Deze voorstellingen worden gegeven in een park of groenstrook bij de school. Locatie: Lymphioveld, Abraham Kuijperlaan en de Heinsiuslaan te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Hekman reikt de eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen Neptunusplein uit. Locatie: Neptunusplein te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt opent de ATP Cultuurstudio.
Locatie: Chroniumweg 141 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,