Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuw duo DJ Sven en Tearce Keaz
Remixsessies

Amsterdam, 24 juni 2009 - DJ Sven en Tearce Keaz hebben samen de afgelopen week in een studio in Naarden gewerkt aan een remix van de bekende Johma tune, die iedereen kan meezingen. De melodie is gemash-upt tot een nieuwe tune. Van de samenwerking van de twee artiesten -elk vertellend over hun eigen droom- en van hun achtergrond is een korte roadmovie gemaakt. De movie laat in een paar minuten de chemie zien, die is ontstaan tussen beiden in de studio en daarbuiten.

DJ Sven heeft in 1986 met de song 'Holiday rap' in 44 landen, nummer 1 gestaan. Na verschillende functies binnen de muziekindustrie, werkt hij nu als DJ bij radio Veronica. In november 2009 komt zijn boek uit met leuke anekdoten en spannende onthullingen uit onder andere de 'Holiday rap' tijd. In het exclusieve interview voor de roadmovie doet hij alvast wat duidelijke uitspraken...

Tearce Keaz, 22 jaar, speelt vanaf zijn 6e jaar piano en is twee jaar geleden begonnen met produceren voor artiesten. Hij werkt oa. samen met Lange Frans & Baas B, Fouradil, Ali B en Tania Christopher (YouTube meisje). In de movie zie je als primeur het eerste couplet van de nieuwe song van Tania Christopher geproduceerd door Tearce Keaz.

Noot voor de redactie (