Ingezonden persbericht


Directeur Kring-apotheek BV vertrekt

Den Bosch, 24 juni 2009. Directeur Peter de Jong van Kring-apotheek BV legt per 1 augustus aanstaande zijn functie neer. Een opvolger wordt gezocht.

Directeur Peter de Jong van Kring-apotheek BV verlaat op eigen verzoek de organisatie om zich te bezinnen op zijn toekomst. Peter de Jong is ruim zes jaar werkzaam geweest voor Kring-apotheek. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de versterking van de bekendheid van de Kring-apotheken in Nederland. Onder zijn leiding groeide het aantal Kring-apotheken met ruim 40%. De aandeelhouders van Kring-apotheek BV, Alliance Healthcare Nederland en Verenigde Kring-apothekers Nederland (VKAN), betreuren maar respecteren zijn vertrek. Peter de Jong blijft tot 1 augustus in functie om lopende zaken af te handelen en betrokken te zijn bij zijn opvolging.

Over VKAN en Kring-apotheek BV
De Kring-apotheekformule is een groeiend collectief van 318 apotheken die samen bouwen aan een vooruitstrevend klant- en zorggericht apotheekconcept. Kring-apotheek is met een marktaandeel van bijna 20% de marktleider in Nederland. Alliance Healthcare Nederland en Verenigde Kring-apothekers Nederland (VKAN) zijn de aandeelhouders van Kring-apotheek BV ___________________________


Ingezonden persbericht