Ingezonden persbericht


Persbericht

Bioscoopkaartjes mobiel bestellen, betalen én ontvangen met MyOrder Vanaf woensdag 24 juni - Primeur voor MustSee Groningen

Het is een waanzinnige filmzomer in 2009 met grote toptitels die je nu waar dan ook direct kunt kopen en mobiel betalen. Ontvang gelijk je kaartjes op je mobiel en ga als VIP meteen naar de mooiste plaatsen in de zaal. Kom dus ook naar Ice Age 3, Transformers 2 of de nieuwe Harry Potter en koop je tickets mobiel met MyOrder.

In het Groningse stadion de Euroborg is de bioscoop MustSee gevestigd, het is de grootste bioscoop van Noord-Nederland. Hier hoef je niet meer in de rij te staan om een kaartje te kopen. Vanaf nu kun je met je mobiele telefoon de kaartjes bestellen, betalen én direct ontvangen via een SMS.

Vanaf woensdag 24 juni is namelijk de mobiele betaaldienst MyOrder geïntroduceerd in de MustSee bioscoop in Groningen. Het is heel eenvoudig, je selecteert de film waar je heen wil, je kiest de datum en tijd en drukt op bestel en betaal. Vervolgens ontvang je je kaartje direct op je mobiel. Het mobiele kaartje wordt toegestuurd als een SMS met hierin een 2D barcode. Deze code is gelijk je toegangsbewijs. Aangekomen bij de bioscoop hoeven ze bij de ingang alleen nog je kaartje te controleren en je kunt daarna direct doorlopen naar de zaal. Een ideale oplossing dus voor elke bioscoopbezoeker.

MyOrder is voor de mobile ticketing een samenwerking aangegaan met MobiCodes. De wereldwijd gepatenteerde technologie van MobiCodes waarmee barcodes worden geoptimaliseerd per merk & type toestel levert de beste scanresultaten. De betalingen worden verzorgd door Rabo SMS Betalen. MyOrder, Rabo SMS Betalen en MobiCodes sluiten hiermee als eersten de veel belovende keten van mobiel bestellen, betalen én ontvangen van tickets.

MyOrder is begonnen als een handige bestel en betaaldienst voor de horeca, won de Horecava Innovation Award 2009 en breidt zich nu uit naar het bestellen, betalen en ontvangen van bioscoop kaartjes. Wat volgt nog meer...?