Ingezonden persbericht


Neem je eigen apotheker mee op vakantie!

Je bent op vakantie en je wordt ziek. Je gebruikt al medicijnen voor een chronische aandoening. Hoe ga je aan een plaatselijke arts uitleggen waar hij rekening mee moet houden? Op dat moment komt het perfect uit als je een persoonlijke inlogcode hebt voor www.mijnmedicijnkompas.nl. Dit is een gratis interactieve internetsite voor persoonlijke ondersteuning aan mensen die dagelijks medicijnen gebruiken.

Een deelnemer aan Mijnmedicijnkompas heeft altijd en overal toegang tot informatie over zijn of haar geneesmiddelen en aandoening. Alle belangrijke medicijninformatie, de in gebruik zijnde medicijnen en de voorraad per medicijn worden steeds actueel en overzichtelijk weergegeven. Dit medicatieoverzicht kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden geprint, zodat u het mee kunt nemen naar de plaatselijke arts. Bovendien kan vanuit het programma per mail een vraag worden gesteld aan de eigen apotheker. Op de site staat ook alle informatie over de (bij)werking van medicijnen. Met Mijnmedicijnkompas gaat eigenlijk je eigen apotheker mee op vakantie.

Iets voor jou?
Mijnmedicijnkompas is een exclusieve service van Mediq Apotheek. Gratis deelname aan het begeleidingsprogramma kan alleen via persoonlijke inschrijving bij Mediq Apotheek en kost slechts vijf minuten tijd. Ga naar www.mediq-apotheek.nl/mmk en kijk bij welke Mediq Apotheek bij u in de buurt u zich kunt aanmelden voor Mijnmedicijnkompas. Er zijn 190 Mediq Apotheken die Mijnmedicijnkompas aanbieden.

Noot voor de redactie/