Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

U2 welcome in Holland Tribute Tour

Op 20 en 21 juli staat U2 in de Amsterdam ArenA. Aanleiding voor de No.1 U2 Tributeband In the Name of om het publiek vast warm te laten draaien met een 'U2 welcome in Holland Tribute Tour'.

Voor diegenen die geen kaarten voor de concerten in de ArenA hebben, is dit de kans om toch in fantastische U2 sferen te komen! Voor diegenen die wel kaarten hebben, zijn dit lekkere opwarmers!

In vijf dagen door heel Nederland (Renesse - Almelo - Rijen - Rotterdam - Amsterdam) Van woensdag 15 juli tot en met zondag 19 juli wordt de U2 Tribute Tour georganiseerd met spectaculaire optredens. Op woensdag 15 juli wordt in het centrum van Renesse de aftrap gegeven op het buitenpodium van Renesse Live. Dan volgt donderdag 16 juli Almelo, Irish Pub The Shamrock. Op vrijdag 17 juli wordt gespeeld in Café 't Rijens Vat te Rijen en op zaterdag 18 juli volgt een thuiswedstrijd voor de mannen uit Barendrecht en Spijkenisse als ze midden in het centrum van Rotterdam staan op het Openlucht Stadspodium naast de Laurenskerk.

Op zondag 19 juli wordt met een Pre-Party afgesloten bij De Heeren van Aemstel te Amsterdam, waarna grote broer U2 het estafettestokje op maandag 20 juli overneemt in De ArenA.

Dubbelconcerten met een knipoog naar The Eighties en Nineties In Rotterdam staat, naast In the Name of, ook de tributeband van The Simple Minds; '1984' op het podium. Een dubbel feest van herkenning met een knipoog naar de jaren '80. En in Renesse wordt In the Name of voorafgegaan door de Zeeuwse Pop/Rock coverband Suck on this.

No.1 U2 Tribute
Zo wordt In the Name of inmiddels genoemd door diverse recensenten. Terecht, gezien hun prestatie in de afgelopen editie van The Clash of the Cover Bands. In the Name of drong door tot de landelijke finale in april 2009 en kreeg de volgende recensie: "Muzikaal inhoudelijk ongeëvenaard, U2 sound ultiem, beleving intens en performance zeer aanstekelijk en geloofwaardig." In februari van dit jaar, speelde In the Name of voor de enthousiaste aanhang van 's werelds grootste rockband tijdens de fanclubdag van de U2 Fanclub Nederland.

Kijk op de website www.inthenameof.nl voor meer informatie over deze bijzondere optredens en over de band In the Name of!


---

woensdag 15 juli: Renesse Live, Hogezoom, Renesse, aanvang 21.00 uur donderdag 16 juli: The Shamrock, Grotestraat 135, Almelo, aanvang 22.00 uur vrijdag 17 juli: Café 't Rijens Vat, Julianastraat 112, Rijen, aanvang 21.00 uur zaterdag 18 juli: Stadspodium-Rotterdam, Grotekerkplein (naast de Laurenskerk), Rotterdam, aanvang 14.00 uur Pre-Party:
zondag 19 juli: De Heeren van Aemstel, Amsterdam, Thorbeckeplein 5, aanvang, 22.00 uurIngezonden persbericht