Ingezonden persbericht


Landgraaf, 2 juli 2009

Hotel SnowWorld beste hotel Landgraaf

Het in 2008 geopende viersterrenhotel van wintersportresort SnowWorld is verkozen tot beste hotel in zijn categorie. Bezoekers van de website van Zoover kunnen accommodaties en vakantiebestemmingen beoordelen. Op dit moment is Zoover de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingenwebsite in Europa. De best beoordeelde accommodaties in Europa maken jaarlijks kans op het Zoover Certificaat.

Koos Hendriks reageert verheugd: "Geweldig om dit certificaat te winnen. Zoover staat al jaren bekend als een van de grootste beoordelingssites op het web. We zijn er bijzonder trots op om dit certificaat te mogen ontvangen en hopen het certificaat in 2010 natuurlijk weer in ontvangst te mogen nemen, dankzij de beoordelingen van alle bezoekers van ons hotel."

Het Zoover Certificaat wordt verstrekt aan accommodaties die voldoen aan drie kenmerken. Er moeten minimaal vijf beoordelingen zijn. Daarnaast dient het gemiddelde cijfer 8 of hoger te zijn. Tot slot moeten er minimaal twee vergelijkbare locaties in de directe omgeving aanwezig zijn.

--------------------------------------------------------einde bericht------------------------------------------------------

Ingezonden persbericht