Gemeente Roermond

Informatiebijeenkomst Werk een nieuwe start

Het werkbedrijf van UWV en de gemeente Roermond bieden werkzoekenden zonder uitkering een speciaal project aan.
* Heeft u geen uitkering

* Heeft u op dit moment geen baan

* Wilt u graag (weer) aan de slag

* Woont u in gemeente Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Leudal of Echt-Susteren

Dan nodigen wij u van harte uit voor de voorlichtingsbijeenkomst Werk een nieuwe start. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 juli van 13.00 tot 14.30 uur in het Aureoolgebouw, Looskade 2 te Roermond (voormalig CWI-gebouw).

Tijdens deze bijeenkomst wordt u uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die ons ter beschikking staan om u te ondersteunen in het vinden van een baan.

Na deze bijeenkomst zal er met u een afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek waarin we samen met u een plan van aanpak maken. Dit kan bestaan uit: selecteren van passende vacatures, sollicitatie ondersteuning, persoonlijk onderzoek naar competenties en vaardigheden, een korte beroepsgerichte training etc.

Heeft u belangstelling voor deze voorlichtingsbijeenkomst, meldt u zich dan aan bij mevrouw Ineke Theelen: (0475) 388262/ nug@roermond.nl

Meer weten?
Op de website www.werk.nl vindt u meer informatie over de dienstverlening van het Werkbedrijf van UWV en op www.socialezaken.roermond.nl kunt u onder de kop 'Re-integratie / werk' verder lezen over hulp bij het zoeken naar een baan. Natuurlijk kunt u ook bellen voor meer informatie. Neemt u hiervoor gerust contact op met mevrouw Ineke Theelen van de afdeling Sociale Zaken (0475) 388262 of mevrouw Carmen Hupperetz van het UWV/Werkbedrijf 0475-786515.
Publicatiedatum: 12-06-2009 Bijgewerkt: 12-06-2009