Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 09.45 uur

Utrecht, 02-07-2009

Inbreker aangehouden

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een inbreker aangehouden. Omstreeks 06.30 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een winkel aan het Euterpeplein. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen een 40-jarige man met verschillende goederen aan. Uit onderzoek bleek dat deze goederen afkomstig waren van een winkel aan het Euterpeplein. De man is ingesloten voor verhoor.

Hennep aangetroffen

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd hennep aangetroffen in een woning aan het Ariaplein.

Omstreeks 09.00 uur werd na binnengekomen informatie een hennepkwekerij aangetroffen. In de woning werden 255 planten aangetroffen en een compleet ingerichte hennepkwekerij. Tevens bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. Tegen de bewoner, die niet aanwezig was, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Jongens vechten

WOUDENBERG- Op woensdag werden twee geweldplegers aangehouden. Omstreeks 20.50 uur kreeg de politie de melding dat jongens aan het vechten waren op de Dorpsstraat. Agenten gingen ter plaatste en troffen een aantal jongeren aan. Er werd aangifte gedaan door een 17-jarige jongen uit Woudenberg. Twee jongens van 12 en 14 jaar uit Woudenberg werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.