Raad voor de Rechtspraak


RAIO: sollicitaties voor opleiding van april 2010 zijn welkom

Den Haag, donderdag 2 juli 2009 De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie zijn voortdurend op zoek naar mensen die zich aangetrokken voelen tot het recht en gerechtigheid. Die zich kunnen verplaatsen in de leefwereld en standpunten van andere mensen. Die het een uitdaging vinden om te werken in een omgeving met een enorme variëteit aan opvattingen, denkbeelden, dilemma's en belangen. Een omgeving waar alles van meer kanten bekeken moet worden en waar recht geen onrecht mag worden.

Dat steeds meer mensen zich kunnen vinden in deze werkomgeving, blijkt ook wel uit het feit dat de Rechtspraak nieuw binnen is gekomen in de top 25 van favoriete werkgevers (Intermediair Imago Onderzoek 2009).

Wil je ook in deze omgeving werken, solliciteer dan nu voor de RAIO-opleiding. Als rechterlijk ambtenaar in opleiding (RAIO) word je
- al werkend- opgeleid tot rechter of officier van justitie. Een loopbaan die uitstekende toekomstmogelijkheden biedt in een afwisselend en breed werkveld. Waar zelfstandigheid centraal staat en waar je wordt uitgedaagd om beslissingen te nemen.

Solliciteren
De eerstvolgende RAIO-opleiding start op 1 april 2010. Geïnteresseerd? Reageer zo snel mogelijk. Hoe eerder je solliciteert, des te vlugger weet je of je wordt toegelaten. De sollicitatietermijn sluit in ieder geval op 1 oktober a.s. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Bij overschrijding van dit aantal kunnen geschikte kandidaten doorgeplaatst worden naar de volgende opleiding.