Politie Gelderland-Zuid

Valpartijen met de fiets

Tricht, Groesbeek, 02-07-2009 o Woensdag, net na de middag is in de Brugsteeg een 50-jarige man met zijn fiets tegen een 15-jarige fietser uit Heesselt aangereden. In Groesbeek verloor op de Zevenheuvelenweg een 66-jarige man uit Gramsbergen de macht over zijn fietsstuur en kwam in de berm terecht.

De 50-jarige man reed over het fietspad in de richting van Culemborg, toen hij bij een onoverzichtelijke bocht drie fietsers naast elkaar zag rijden. De buitenste van de drie, de 15-jarige jongen, wilde achter de andere twee gaan rijden, maar desondanks schrok de 50-jarige man en remde krachtig. Hierdoor viel hij kwam daarbij tegen de fiets van de 15-jarige jongen aan. De man is met een hoofdwond en een gebroken pols naar het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. De jongen bleef ongedeerd.

Groesbeek

De 66-jarige man uit Gramsbergen reed op de Zevenheuvelenweg in de richting van Groesbeek. Op een gegeven moment verloor hij de macht over het stuur. Hij is vermoedelijk met voorwiel vermoedelijk naast het fietspad gekomen en kwam ten val in de berm. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen

(15)

Laatst gewijzigd 02-07-2009 11:58 | © Regio Gelderland-Zuid |