Gemeente Winterswijk


Ondertekening contracten uitvoerende partijen Nieuwbouw OSG de Driemark te Winterswijk

2 juli 2009

Winterswijk - Via een Europese aanbestedingsprocedure zijn de uitvoerende partijen geselecteerd voor het bouwplan unielocatie Driemark. Op donderdag 9 juli aanstaande om 13.30 uur wordt in de raadzaal aan het Mevr. Kuipers-Rietbergplein in Winterswijk een bijeenkomst gepland waarbij de contracten met de geselecteerde partijen worden ondertekend.

Na een selectieperiode van 5 maanden zijn door dezelfde selectiecommissie die eind 2008 de architectkeuze heeft bepaald, uit een totaal van 34 aanmeldingen drie uitvoerende partijen geselecteerd. Deze uitvoerende partijen zijn Bouwcombinatie WBC Bouwgroep BV-WAM & Van Duren Bouw BV te Winterswijk (bouwkundig aannemer), Ingenieursbureau Wolter & Dros BV te Warnsveld (werktuigbouwkundige installateur) en Croon Electrotechniek BV te Apeldoorn (electrotechnisch installateur). Namens de gemeente Winterswijk zal wethouder Rik Gommers de contracten ondertekenen.

Bouwteam gecompleteerd
Met de selectie van de uitvoerende partijen is het bouwteam gecompleteerd. Naast de architect BDP.Khandekar zijn hierbij betrokken adviseur Cauberg-Huygen uit Zwolle, installatieadviseur Enervisie uit Winterswijk en hoofdconstructeur Bartels uit Lochem. Onlangs is het Schets Ontwerp van de architect op hoofdlijnen goedgekeurd en wordt in de zomerperiode gewerkt aan het Voorlopig Ontwerp.