Politie Limburg-Noord

Man bekent overval Weert, politie op zoek naar medeverdachte
Datum: 2-07-2009
Tijd bericht: 14:17
Plaats: Weert
Op vrijdag 19 juni vond er een overval plaats op een tankstation aan de Graafschap Hornelaan. De politie plaatste korte tijd na deze overval beelden van deze overvaller op twitter en op internet. Naar aanleiding van dit opsporingsbericht meldde de verdachte zich bij de politie. De 21-jarige man uit Maasgouw heeft inmiddels de overval bekend en is in bewaring gesteld. Na onderzoek blijkt dat deze man hulp heeft gekregen van een tweede man waar de identiteit nog niet van bekend is. De politie is op zoek naar deze man en roept de hulp in van het publiek.

Deze onbekende man kwam samen met de, inmiddels bekende overvaller, kort voor de overval over de Graafschap Hornelaan aanlopen uit de richting van het centrum. Op het moment dat de overvaller het tankstation binnen liep om de overval te plegen liep deze tweede man door in de richting van de grote vijver aan de Noorderlaan. Deze man heeft daar vermoedelijk een fiets die hij bij zich had, klaar gezet bij deze vijver. Daarna liep deze door. De overvaller kon na het plegen van de overval de fiets pakken die klaar stond en wegfietsen.

De politie wilt graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben over deze man. Wie heeft deze man kort of direct na deze overval gezien? Wie weet wie betrokken is bij deze overval en kan hier meer over vertellen? Mensen kunnen contact opnemen met de politie Limburg Noord via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Het tweede opsporingsbericht komt ook op twitter en op de site van de politie Limburg-Noord www.politielimburgnoord.nl.