FloraHolland


Pre Ridersteam Bleiswijk timmert aan de weg

BLEISWIJK (2 juli 2009) - Het Pre Riders team van Bleiswijk timmert aan de weg met billboards langs de N209. Met de billboards langs de N209 trekt het team in de maanden juli en augustus de aandacht van passanten voor deze actie die geïnitieerd wordt vanuit de sierteeltsector. Op de billboards konden bedrijven hun logo laten plaatsen in het kader van de Pre Ride for the Roses. De opbrengst van de vermelde logo's komt via de Pre Ride geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Het billboard bracht in totaal EUR 8450,00 op.

Inzamelingsacties
Om geld in te zamelen organiseert het pre riders team van Bleiswijk diverse acties. Aad van den Enden, vestigingsmanager FloraHolland Bleiswijk en deelnemer aan de Pre Ride: "Naast shirtsponsoring en sponsoring op ons doek langs de weg, onthullen wij op 7 juli ook een trailer van transportbedrijf De Winter Logistics. Deze trailer zetten wij in voor promotie van het Oostland als greenportregio en voor de geldinzameling van de Pre Ride. De Oostland truck zal een jaar lang door de diverse greenportregio's rijden en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun logo in de glastuinbouwgebieden onder de aandacht te brengen."

Inzameling in afmijnzaal
Op 30 juni werd een inzameling in de afmijnzaal gehouden. Hierbij riepen Pre riders Aad van den Enden (vestigingsmanager FloraHolland Bleiswijk) en Bas Verbaas (voorzitter van de Commissie van de Handel) het koperspubliek op om de actie te steunen. Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven en leverde een bedrag van EUR 1700,00 euro op voor het goede doel. Een eerder gehouden benefietveiling bracht in mei al EUR 800,00 op. In totaal heeft het preriders team van Bleiswijk op dit moment al een bedrag van EUR 22.296,50 bijeengebracht voor het goede doel.

Oostland trailer
Er zijn nog mogelijkheden om de actie te steunen door het plaatsen van een logo op de Oostland trailer. Bedrijven die hierin geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met Nancy Bierman, communicatieadviseur, T 010-529 7216, of via e-mail nancybierman@floraholland.nl. Losse donaties, zonder tegenprestaties, blijven natuurlijk ook van harte welkom. Losse donaties kunnen worden gestort op rekeningnummer 10.67.05.040 bij de Rabobank t.n.v. FloraHolland Bleiswijk. Graag bij de omschrijving `Donatie Pre Ride 2009' vermelden. Iedere donateur of sponsor krijgt, indien gewenst een vermelding in de Bloemenkrant.

Pre Ride
Zaterdag 29 augustus fietst de Nederlandse sierteeltsector voor de achtste keer de Pre Ride for the Roses. Deze tocht vindt traditioneel een dag voor de officiële Ride for the Roses plaats. Vanuit zeven Nederlandse sierteeltgebieden (rondom de vestigingen van FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Venlo, Bleiswijk, Eelde en Bemmel) rijden de sierteeltrenners naar Bemmel (Lingewaard), de startplaats van de Ride for the Roses 2009. Doel van de tocht is geld in te zamelen voor het KWF. Dit jaar wordt het geld besteed aan onderzoek door het Medisch Centrum Radboud in Nijmegen naar de opsporing en behandeling van prostaatkanker.

Voor meer informatie over de Ride for the Roses en KWF Kankerbestrijding kunt u kijken op www.ridefortheroses.nl. en www.kwf.nl.

Fotobijschrift :
Pre riders Bas Verbaas (links) en vestigingsmanager Aad van den Enden (rechts) roepen op 30 juni 2009 het koperspubliek op om de actie van de Pre Ride te steunen tijdens een collecte op de tribune.