ROC Friese Poort Stem nu op de Uitblinker beroepsonderwijs
Alle 49 Uitblinkers van het beroepsonderwijs zijn nu bekend. Het zijn de deelnemers die zich in hun stage of op een andere manier hebben onderscheiden van de anderen en daarom door hun school zijn gekozen tot Uitblinker beroepsonderwijs.

Uitblinker Machiel de Vries, deelnemer van de opleiding Horeca richting Kok op niveau 2 in Drachten mag ons ROC vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing tot MBO-Uitblinker.

Op de site van de 6-Daagse Beroepsonderwijs kan vanaf nu gestemd worden. Wie is volgens jou de beste Uitblinker? Wie verdient de titel Landelijk Ambassadeur Beroepsonderwijs. Ga daarvoor naar www.6dbo.nl/nl/Uitblinkers

Het is voor het eerst dat uit de Uitblinkers de allerbeste gekozen zal worden. Dat gebeurt tijdens de 6-Daagse Beroepsonderwijs, die van vrijdag 9 tot en met donderdag 15 oktober 2009 wordt gehouden. Als de publiekstemmen geteld zijn, komen er tien genomineerden uit de bus. Uit hen kiest een deskundige jury tijdens het Slotgala op 15 oktober (voor het programma klik hier) uiteindelijk de echte nummer 1. Deze Uitblinker krijgt de titel Landelijk Ambassadeur Beroepsonderwijs en mag het beroepsonderwijs het komende jaar vertegenwoordigen.

Doe mee en stem vanaf nu op de kandidaat van jouw voorkeur. Machiel de Vries is op de site www.6dbo.nl/nl/Uitblinkers te vinden op pagina 5!