Bongo introduceert eerste zomerse belevenisbon

02/07/2009 16:49

Bongo

Bongo, de toonaangevende belevenisbon binnen de Benelux, luidt de zomer in met een nieuw zinnenprikkelend thema: Bongo Beach. Dit zomerse cadeau bezorgt iedereen dé strandbelevenis. De actieve strandbezoeker kan zich uitleven met o.a. beachgolf, powerkiten en brandingskajakken. Wie meer van lifestyle houdt, wordt op zijn wenken bediend in de hipste beachclubs met exotische cocktails en de lekkerste hapjes of culinaire hoogstandjes compleet met kreeft en champagne. Romantische zielen kunnen te paard of op een dekentje met een picknickmand genieten van de Hollandse kust.

Eenvoudig kwaliteitsconcept

Bongo Beach is het nieuwste thema binnen het belevenisbon concept, dat heel eenvoudig werkt: je kiest binnen de categorieen Activiteiten, Wellness, Culinair en Overnachting(en) uit een van de 50 thema's dat past bij de ontvanger. Deze krijgt een fraai vormgegeven doosje met daarin een boekje. Hieruit kiest hij of zij zelf een van de 40 aangeboden arrangementen en reserveert met de bijgevoegde vouchercode voor wanneer dat hem of haar uitkomt. Alles is verder geregeld. Het enige dat de gelukkige verder zelf moet doen is genieten. Alle locaties zijn persoonlijk door Bongo geselecteerd, bezocht en gefotografeerd en dus ben je altijd verzekerd van kwaliteit.

Persoonlijk

Met een Bongo geef je een heel persoonlijk cadeau door een thema te kiezen dat past bij diegene aan wie je het geeft. Daarbij geef je ook echt een complete belevenis cadeau; de ontvanger hoeft niets bij te betalen.

Bongo Beach is te vinden in de Bongo shop in Rotterdam, bij de VVV, ANWB, D-reizen en Totaalgemak of op www.bongo.nl.

http://www.bongo.nl