Gemeente Leeuwarden

Tekening Nieuw Zaailand Tekening Nieuw Zaailand

Kinderspeurtocht project Nieuw Zaailand tijdens zomermaanden

Bron: Gemeente Leeuwarden (02-07-2009)

Voor alle kinderen die in de warme zomermaanden het centrum van Leeuwarden bezoeken heeft Project Nieuw Zaailand een spannende speurtocht gemaakt.

Kinderen van zes tot twaalf jaar kunnen vanaf donderdag 2 juli in het Informatiepunt van het project in Winkelcentrum Zaailand, of bij een aantal winkels in de buurt, het deelnameformulier ophalen. Het formulier staat ook op www.nieuwzaailand.nl. Meedoen is uiteraard helemaal gratis. De zoektocht voert langs lachspiegels, het bouwterrein en de winkels in het gebied . Er worden ook vragen gesteld over het verleden en de toekomst van Leeuwardens bekendste plein. Leuk en leerzaam!

Alle kinderen die meedoen krijgen bij inlevering van het formulier een leuk presentje. Wie de antwoorden op het formulier goed invult ziet na afloop de verborgen spreuk staan. Kinderen die de spreuk goed hebben maken kans op prachtige prijzen.

De speurtocht wordt in de maanden juli en augustus aangeboden door project nieuw Zaailand. De prijswinnaars krijgen na deze periode persoonlijk bericht.