Vierdaagse Keep Holland Working Tour groot succes

02/07/2009 17:14

Monsterboard.nl

2 juli 2009

P e r s b e r i c h t

Amsterdam, 2 juli 2009 - De Keep Holland Working Tour is vandaag geëindigd in Groningen. In totaal waren er tijdens de tour 103 werkgevers aanwezig die samen zo'n 4.000 banen aanboden. 3.600 werkzoekenden meldden zich aan om bij een van de evenementen aanwezig te zijn. "Hoeveel werkzoekenden er met een baan naar huis zijn gegaan inventariseren we nu, maar dat het bijzonder succesvol was is een feit gezien het aantal bezoekers en de zeer positieve reacties. We zijn heel blij dat we Nederland een handje hebben kunnen helpen in deze crisistijd!", aldus Diana Krieger, Managing Director van Monsterboard.nl.

Mensen bij elkaar brengen

Monsterboard.nl wilde met het organiseren van deze tour zijn steentje bijdragen aan het aanpakken van de economische crisis door werkzoekenden te helpen een baan te vinden en werkgevers in contact te brengen met gekwalificeerde kandidaten. Rekening houdend met de huidige economische situatie, was de beurs gratis voor zowel werkzoekenden als werkgevers

De Keep Holland Working Tour

Tijdens de beursdagen konden werkzoekenden niet alleen hun potentiële toekomstige werkgever ontmoeten, ze konden ook vier keer per dag terecht voor een sessie van droombaangoeroe Huub van Zwieten. Daarnaast konden zij langs diverse stands voor persoonlijk advies op het gebied van carrière, salaris en kledingadvies. Een video over de Tour in Den Haag is te vinden op: http://pubstr.datiq.net/capital/monsterboard.wmv

Keep America Working Tour

De Amerikaanse tegenhanger van de tour was al langer een succes. Sinds de Keep America Working Tour februari in Boston begon, kwamen honderden werkgevers in contact met werkzoekenden en zijn er duizenden vacatures vervuld. Tot nu toe heeft de tour geresulteerd in carrièrebeurzen in onder andere Boston, New York City, Washington DC, Philadelphia, Whippany, New Jersey, Cincinnati, Indianapolis, Chicago, Minneapolis, Nahsville, Charlotte, Raleigh, Orlando, Atlanta, Jacksonville en Miami. Een video over de Keep Amerika Tour is te vinden op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=vcGr403KgcM.

Over Monsterboard.nl

Monsterboard.nl (www.monsterboard.nl ) is gestart op 13 januari 1998 en gevestigd in Amsterdam. Op Monsterboard.nl staan circa 26.000 vacatures en ruim 850.000 CV's. Per maand kent de site bijna 1,2 miljoen bezoeken (april 2009).

Monsterboard.nl is onderdeel van Monster(R), marktleider op het gebied van online- recruitment. Monster is in 1994 opgericht in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Maynard, Massachusetts. Monster heeft 37 lokale websites, gevestigd in 36 landen over de gehele wereld. Monster staat bekend om het samenbrengen van gekwalificeerde kandidaten uit alle delen van de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Met behulp van geavanceerde technologie en optimale dienstverlening hebben bedrijven maximale controle over hun recruitmentproces.

Meer informatie over de producten en dienstverlening van Monsterboard.nl is te vinden op http://recruiter.monsterboard.nl.

Over Monster Worldwide

Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW), het moederbedrijf van Monster(R), dat al meer dan een decennium marktleider is op het gebied van online-recruitment, heeft als streven mensen te inspireren om hun leven te verbeteren. Door lokaal aanwezig te zijn in belangrijke markten in Noord-Amerika, Europa en Azië kan Monster wereldwijd werkgevers in contact brengen met werkzoekenden van hoge kwaliteit en persoonlijk carrière-advies bieden. Via websites en online-diensten biedt Monster adverteerders brede, welomschreven doelgroepen. Monster Worldwide maakt deel uit van de S? 500-index. Meer informatie over de producten en diensten van Monster is te vinden op: www.monster.com. Zie voor meer informatie over Monster Worldwide: http://corporate.monster.com.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

http://www.monsterboard.nl


Noot voor de redactie:

Contactinformatie (