Ingezonden persbericht

Segafredo Espresso 'Boven 't IJ' opent haar deuren

Reeuwijk, 25 juni 2009 - Vanaf 2 juli kan ook in Amsterdam Noord genoten worden van authentieke Italiaanse koffiespecialiteiten. Spesso Possesso B.V. opent dan de deuren van Segafredo Espresso 'Boven 't IJ'. Deze traditioneel Italiaanse Espressobar in de nieuwe passage van het gelijknamige Amsterdamse winkelcentrum is de eerste onderneming van Spesso Possesso B.V. en de derde franchiselocatie van Segafredo Zanetti. Met deze nieuwe Espresso bar combineert Spesso Possesso B.V. haar focus op hoogwaardige Italiaanse producten met de typische Segafredostijl en -kwaliteit om de Italiaanse koffiecultuur verder te verspreiden in Nederland.

De bar bevindt zich midden in de overdekte passage van winkelcentrum 'Boven 't IJ'; een ideale plek om even uit te rusten met een Espresso, Cappuccino of een andere koffiespecialiteit. Je kunt er ook genieten van een smakelijke lunch met een heerlijke Italiaanse wijn of Prosecco van de zorgvuldig gekozen Italiaanse wijnkaart. Net als de overige franchiseondernemingen van Segafredo heeft ook deze bar een moderne, open en toegankelijke uitstraling en een Italiaans georiënteerd assortiment van specialiteiten voor koffie- en lunchtijd. 'We investeren in onze gasten door uitsluitend kwaliteitsproducten te gebruiken,' stelt Martin Douma, directeur en medeoprichter van Spesso Possesso B.V. 'Bovendien zorgen we voor een professionele, vriendelijke bediening om met een heerlijke koffiebreak het dagje uit van het winkelend publiek compleet te maken.'

Segafredo is zeer verheugd over de samenwerking met Spesso Possesso B.V.. Ondanks de recessie zijn de verwachtingen van deze nieuwe Espresso bar dan ook hoog. De opening van Segafredo Espresso 'Boven 't IJ', die tijdens de officiële inauguratie van de passage op 2 september nog eens overgedaan wordt, past bovendien perfect in de ambitie van Segafredo om de authentieke Italiaanse koffiecultuur te verspreiden. Afhankelijk van economische ontwikkelingen hoopt Segafredo in samenwerking met Spesso Possesso B.V. in 2010 ook een 2e en 3e exploitatie te openen op andere toplocaties. Wereldwijd zijn er ongeveer 700 Segafredo Espresso Franchise locaties. Toekomstige locaties waaraan daarbij gedacht kan worden zijn studentensteden en winkel- en zakencentra.

Voor meer informatie over Segafredo Zanetti zie www.segafredo.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht