Ingezonden persbericht

Vanaf 1 juli bestaat Hof van Wageningen uit drie hotels!
Jaap Venendaal heeft de exploitatie overgenomen van twee Golden Tulip hotels.

Ondernemer van het jaar 2007, Jaap Venendaal, heeft twee hotels gekocht. Het betreft de Golden Tulip hotels "De Wageningse Berg" en "Golden Tulip Winterswijk".

De Wageningse Berg ligt in een rustieke omgeving net buiten het centrum van Wageningen en het heeft een prachtig uitzicht over de Nederrijn en de Uiterwaarden. Misschien wel het mooiste plekje van Wageningen! Het hotel zal een grote verbouwing ondergaan om er een fantastisch viersterrenhotel neer te zetten. Het hotel bestaat uit 55 kamers en 22 functionele vergaderzalen en de hotelmanager is Miranda Bouwmeester.

Golden Tulip Winterswijk zal weer verdergaan onder de verloren naam "Hotel Frerikshof". Het hotel ligt in de nabijheid van Doetinchem en Enschede in de prachtige Achterhoek. Daarnaast ligt Duitsland om de hoek. Dit moderne viersterrenhotel en beschikt over 65 kamers, waarvan het merendeel recentelijk gerenoveerd is. Ook beschikt het hotel, waar Berbl de Graaf hotelmanager is, over 8 multifunctionele zalen.

Jaap Venendaal geeft aan zich te richten op kwaliteit en gastvrijheid. We gaan ervoor zorgen dat mensen zich welkom en plezierig voelen.