Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Conclusion bundelt de krachten van Talenter Training en Human Capital Group in een nieuwe organisatie.

Utrecht, 28 juni 2009 - Op 1 juli 2009 fuseren Talenter Training en de twee businessunits van de Human Capital Group (Assessments & Coaching en Training & Development) tot:
Human Capital Group Talent Development.

Human Capital Group Talent Devolpment vormt een nieuwe partner binnen Conclusion met brede ervaring op het gebied van talentontwikkeling. Door de kennis, ervaring en activiteiten van deze organisaties te bundelen zijn zij specialist op het gebied van ontwikkeling van het menselijk kapitaal.
Human Capital Group Talent Development is gevestigd in het hoofdkantoor van Conclusion in Utrecht. De directie wordt gevoerd door Martijn Lodder.

Over Human Capital Group Talent Development
Human Capital Group Talent Development vormt één van de drie bedrijven binnen de Human Capital Group specifiek gericht op human resource development. Samen met Human Capital Group Consultancy & Professionals en met Human Capital Group Performance Strategies vormen zij hét full service bureau op het gebied van mens en organisatie.

Human Capital Group Talent Development heeft als missie het verhogen van het rendement van organisaties door het inzetten van meetbare en duurzame ontwikkeltrajecten voor medewerkers en managers. Het portfolio bestaat uit maatwerk instrumenten voor de medewerker en manager, gericht op de ontwikkeling van het individu en de organisatie. Dit portfolio bestaat uit verschillende 'bouwstenen', waarmee voor elke opdrachtgever het best passende leertraject wordt ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn: persoonlijke intakes, trainingen, selectie- en ontwikkelinstrumenten, managementleergangen, workshops, coachings- en intervisietrajecten die inspelen op de dynamiek die de medewerkers in de praktijk tegenkomen.
Ook voor het ondersteunen van medewerkers en managers van werk naar werk bieden zij actieve en persoonlijke begeleiding.

Over Conclusion
Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Conclusion heeft 1400 medewerkers in 30 werkmaatschappijen, die ieder specialist zijn binnen hun eigen vakgebied en werken voor de top 250 bedrijven. Conclusion levert consultancy, voert projecten uit en detacheert professionals. Het onderscheidend vermogen ligt in de kracht van samenwerken. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Groningen.