Ingezonden persbericht

Gemakkelijk, Goedkoop en Gezond Genieten.

Nu met kans op gratis kookboekenpakket van Kosmos Uitgevers.

Enthousiaste eerste reacties op website Menuplanner

Vanaf april is 'ie online: de gratis dagelijkse nieuwsbrief www.menuplanner.nl.
Een uitkomst voor iedereen die geen zin, tijd of inspiratie heeft om steeds weer te bedenken wat de pot zal schaffen. Na aanmelding op deze superhandige site ontvang je elke dag een overheerlijk, verrassend en gezond recept in je mailbox, compleet met boodschappenlijstje en prijsindicatie. En om het nóg leuker te maken geeft www.menuplanner.nl nu elke week een uniek kookboekenpakket weg!

Sinds de kick-off van www.menuplanner.nl heeft de nieuwbrief al duizenden leden verwelkomd en de reacties zijn onverdeeld enthousiast:

- "Af en toe kom je een website tegen waarvan je denkt: Yes, daar zat ik nou op te wachten! Menuplanner is zo'n site."

- "Het idee is absoluut briljant"

- "Heel mooie site, overzichtelijk, eenvoudig, lekker leesbaar en leuke recepten"

Logisch, want het idee is even simpel als doeltreffend. Koppel de uitgebreide culinaire database van Kosmos Uitgevers aan een kwaliteitswebsite van de makers van Funda en Freeler en succes is verzekerd. De handige printklare boodschappenlijst, die aangeeft wat de maaltijd gaat kosten en bij welke supermarkt de producten het voordeligst zijn, maakt de Menuplanner tot een instant hit!

Van vis tot vlees en van soep tot stoofpot, de dagelijkse maaltijdtips voor 4 personen zijn altijd origineel, eenvoudig te bereiden, voordelig en heel gevarieerd. Dat ze ook geweldig lekker zijn, is natuurlijk vanzelfsprekend! Iedereen die zich nu aanmeldt en ook vrienden laat meegenieten van het gemak en plezier van de Menuplanner, dingt mee naar de weekprijs: een uniek kookboekenpakket van Kosmos Uitgevers.

De gratis Menuplanner is een initiatief van Kosmos Uitgevers, Kees Klomp en Boralis (Marque Joosten en Marijn Pijnenborg - de mensen achter internetondernemingen als Freeler, Funda en Zomoto).Ingezonden persbericht