Ingezonden persbericht

2 juli, 2009

Onafhankelijk onderzoeksbureau benoemt het Nederlandse BWise tot:
'A Leader in Enterprise GRC platforms'

's-Hertogenbosch, 2 juli, 2009 - BWise, leverancier op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC) software oplossingen, heeft vandaag bekend gemaakt dat zij tot een leider zijn benoemd in de Forrester Wave(TM): Enterprise Governance, Risk en Compliance Platforms, Q3 2009 geschreven door Chris McClean met Robert Whiteley, Khalid Kark en Alissa Dill. BWise werd als een leider gekozen uit 14, door Forrester Research, Inc. geselecteerde, leveranciers.

"Het BWise platform is nog steeds een van de meest indrukwekkende in de GRC-markt, met sterke technische capaciteiten in alle categorieën", aldus het rapport. Luc Brandts, CTO en oprichter van BWise: "We zijn zeer trots met de erkenning als een leider door Forrester. Wij zien het als een afspiegeling van onze toewijding aan onze klanten en hun governance, risk management en compliance-eisen. Het BWise-platform is een GRC-platform, dat zich onderscheid van de concurrentie door de procesmanagement laag. Dit stelt gebruikers in staat om nauwkeurig grip te krijgen op alle bedrijfsrisico's en om daadwerkelijk alle GRC-initiatieven te integreren."

Volgens het rapport: "De waardepropositie van (BWise) voor Enterprise Risk Management (ERM) was èèn van de hoogste geëvalueerd onder de deelnemende leveranciers, en de waardepropositie voor Corporate Governance ontving eveneens topscores." Robert Pijselman, CEO van BWise: "Iedereen bij BWise is zeer trots op het feit dat we opnieuw zijn gekozen als een 'Leider'. Het is een eer en het onderstreept onze belofte een uitstekend enterprise GRC-platform te leveren. We willen graag alle BWise klanten hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in onze oplossing. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest."

Robert Pijselman: "Meer dan in elke andere markt vraagt de GRC-markt om duurzaamheid. Onze doelstellingen voor groei en winstgevendheid, onze hoge klant- en medewerkertevredenheid getuigen van ons lange termijn perspectief en strategie." Luc Brandts reageert: 'We hebben gemerkt dat het aantal afdelingen dat betrokken is bij GRC-projecten, toeneemt. BWise heeft inmiddels bewezen een flexibele oplossing te zijn die succesvol wordt gebruikt in diverse industrieën en door uiteenlopende gebruikers, zoals CFO's, risicomanagers en interne controllers en auditors. Nieuwe klanten uit de hele wereld (V.S., Zuid-Afrika, Koeweit en Europa) zien de voordelen van een geïntegreerde en procesgebaseerde benadering van GRC. We constateren dat klanten steeds beter zijn voorbereid en meer kennis hebben van wat ze van een GRC-leverancier mogen verwachten. Met de benoeming tot een leider door Forrester staat vast dat het platform van BWise tot resultaten en een uitstekende ROI leidt." Meer informatie: http://www.bwise.com.

###

Over BWise
BWise is een wereldwijde speler op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC) software, gebaseerd op een sterk fundament vanuit business proces management. Sinds 1994 levert BWise haar klanten een geïntegreerde software oplossing om Corporate Governance, Enterprise Risk en Performance Management gestructureerd aan te pakken. Processen worden snel en efficiënt gedocumenteerd, risico's gesignaleerd en gezamenlijk met bijbehorende beheersmaatregelen gecommuniceerd via het web.

BWise draagt bij aan het effectief voldoen aan wet- en regelgeving zoals de Sarbanes-Oxley Act, Basel II en de Code Tabaksblat. Met meer dan honderden klanten in meer dan 80 verschillende landen maken dagelijks gebruik van de BWise oplossing. Onder andere Aegon, TNT, Southern Company, Leapfrog, Crucell en Connexxion mogen wij tot onze klanten rekenen.



Ingezonden persbericht