Ingezonden persbericht


Persbericht
Landlevendagen

Het tijdschrift Landleven komt tot leven
Beleef het mee op de Landlevendagen

Landlevendagen: 2 tot en met 5 juli 2009
Voor de eerste maal organiseert Landleven een vierdaags familie-evenement waarop de onderwerpen uit het tijdschrift tot leven komen. Landgoed Hoekelum in Bennekom is de sfeervolle locatie waar dit gezellige evenement plaatsvindt. Midden in de prachtige natuur worden bezoekers uitgenodigd actief mee te doen. Laat u inspireren door de wereld van Landleven en beleef een dag vol workshops, proeverijen en demonstraties.

Landleven beleven
Tijdens de Landlevendagen kunnen bezoekers actief meedoen met tal van activiteiten. Omringd door de prachtige natuur van het landgoed wordt een gevarieerd programma aangeboden. Laat u culinair inspireren op het 'Kookplein' en vergeet vooral niet te proeven. De echte kookliefhebber vindt hier alles wat met de keuken te maken heeft. Uiteraard mogen handige demonstraties van het onderhoud van de zitmaaier en het gebruik van de kettingzaag niet ontbreken. Nog meer vragen over het erf? De experts van Landleven beantwoorden ze graag. Vragen over snoeien en fruitbomen; Hennie Rossel weet er alles van. Kleindierspecialist Hans L. Schippers is aanwezig en geeft naast demonstraties met de broedmachine advies over het houden van alle kleindieren. Uw hond is van harte welkom. Speciaal voor alle viervoeters wordt er een heus hondenspektakel gehouden. Waterpret voor mens en dier! En uiteraard kunt u creatief aan slag met een prachtige bloemschikking. Wilt u meer weten over het Landgoed Hoekelum? Ga dan met de boswachter op stap en leer alles over de flora en fauna tijdens een boswandeling.

Veluwse streekproducten
De inwendige mens komt volledig aan zijn trekken op het Veluweplein, waar bezielde producenten van authentieke streekproducten staan met hun eigen specialiteiten zoals (geiten)kaas, wijn, vis, Limousinvlees en nog veel meer. Uiteraard is er tijdens de doorlopende kookdemonstraties volop de mogelijkheid om te proeven. Voor de kinderen is er in boerderij Hoekelum een workshop boter maken. Ook de heerlijke catering op de Landlevendagen betrekt zoveel mogelijk producten van Veluwse producenten, uiteraard passend bij de sfeer op het landgoed tijdens de Landlevendagen.

Bezoekersinformatie en voorverkoop

Adresgegevens

U vindt Landgoed Hoekelum aan de Edeseweg 122-124, 6721 KE in Bennekom, gemeente Ede.

Openingstijden
Donderdag 2 juli: 10.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag 3 juli: 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag 4 juli: 10.00 uur - 18.00 uur
Zondag 5 juli: 10.00 uur - 18.00 uur

Toegangsprijzen

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten E 15,- per stuk. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Honden zijn aangelijnd meer dan welkom.

Korting voor Landlevenabonnees
Abonnees van Landleven ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Tegen inlevering van de bijbehorende bon ontvangen zij een korting van E 5,- per persoon op de toegangsprijs.

Voorverkoop

Voorverkoopkaarten zijn te bestellen via de website, www.landlevendagen.nl, en kosten E 12,50 per stuk.

Meer informatie

Het actuele nieuws over de Landlevendagen vindt u op www.landlevendagen.nl. Daar kunt u ook terecht voor pers-, beeldmateriaal, foto's en logo's.

Organisatie

De Landlevendagen worden georganiseerd door:
Reed Business BV
Paul Evers en Jan te Pas
Postbus 4
7000 BA Doetinchem
Tel. : (0314) 34 90 65
Country-events@reedbusiness.nl
www.landlevendagen.nl
De productie wordt uitgevoerd door Estate Events b.v.,Ugchelen