Mojo Concerts

Joss Stone & Jason Mraz

Een relaxte avond in het Westerpark met twee live optredens van Joss Stone en Jason Mraz. Een heerlijke manier om een zinderende zomeravond te beleven!

Als zestienjarig zangeresje met grootse stem verraste Joss Stone de wereld met haar eerste album 'The Soul Sessions' in 2003. Inmiddels schittert Joss naast grootheden als James Brown, The Rolling Stones, Stevie Wonder, Elton John en Patti Labelle. De Britse soul zangeres heeft haar eigen sound ontwikkeld. Een mix van warme vintage soul, '70s-style R&B, Motown girl-group harmonies en jazzy grooves, waarvan elke noot is doordrenkt van Joss liefde voor muziek.

Die dezelfde liefde is bij Jason Mraz langzaam gegroeid. Op de basisschool vroeg een leraar aan kleine Jason wat hij wilde worden. Hij wilde magician zeggen, maar zei per ongeluk musician. Vanaf dat moment kon hij voor zijn gevoel niet meer terug. Of hij als goochelaar ook groot was geworden zullen we nooit weten, maar als muzikant treedt de troubadour uit Virginia inmiddels overal op. Al na vijftien minuten was Mraz eerste concert in Nederland uitverkocht. De zanger wordt geroemd door zijn onbezorgde houding en deuntjes die lekker in het gehoor liggen en perfect passen bij een onbezorgde avond in het Amsterdamse Westerpark.
Artiesten
Jason Mraz, Joss Stone Voorprogramma: Priscilla Ahn Zie ook
http://www.liveatwesterpark.nl
Datum Shows
2 jul 2009
Joss Stone & Jason Mraz
Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam
Bestel tickets
artiest(en) Joss Stone, Jason Mraz
voorprogramma Priscilla Ahn
aanvang 19:30 uur
start voorverkoop do, 19 feb 2009
entree 45.00

©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company