TMC


PERSBERICHT

TMC Group draagt TMC Dynamics Professionals over

Eindhoven, 2 juli 2009 ­ TMC Group N.V. kondigt aan dat per 1 juli 2009 de businesscel TMC Dynamics Professionals is overgedragen aan IT Solution Partners. Vanwege de tegenvallende marktontwikkelingen en tegenvallende resultaten van de businesscel TMC Dynamics Professionals heeft TMC Group besloten om de organisatie te herstructureren. De overdracht van TMC Dynamics Professionals aan IT Solution Partners is hiervan het gevolg.
Thijs Manders, CEO van TMC Group: "TMC Dynamics Professionals (7 professionals) past niet langer in de groeistrategie van TMC Group. De klanten van TMC Dynamics Professionals betreft voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. TMC Group richt zich daarentegen primair op onder andere multinationals. Bovendien kenmerkt de dynamics-markt zich door een projectgedreven aanpak, daar waar TMC als (technology) kennishuis vooral gericht is op consultancy en detacheringsactiviteiten. Onze 7 Microsoft professionals van hoge kwaliteit, komen volledig tot hun recht bij IT Solution Partners, die in haar strategie Microsoft-Dynamics als speerpunt benoemd heeft."

IT Solution Partners is leverancier van ICT-diensten en streeft naar het optimaliseren en continueren van bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers. De organisatie biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van Business Information en Managed Systems. IT Solution Partners is gevestigd in Amsterdam (www.itsp.nl).


---