Ingezonden persbericht


HP beloont Veenman als grootste reseller

Meeste leasecontracten voor HP systemen in Nederland

HP, producent van onder meer print- en kopieersystemen, heeft Veenman onderscheiden als grootste reseller van HP-apparatuur in ons land. Deze eervolle prijs ontvangt Veenman omdat het bedrijf in Capelle aan den IJssel in het afgelopen jaar de meeste leasecontracten heeft afgesloten met HP-machines.

Veenman is al Preferred Partner Gold van HP. Daarmee behoort Veenman tot de meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde partners van HP. De nieuwe onderscheiding werd uitgereikt door Arjen Hillhorst van HP, manager Business Development bij de Imaging & Printing Group.

Hans van Dam, productmanager HP bij Veenman, was niet verrast maar wel erg blij met de nieuwe prijs. "Ik weet dat wij het goed doen. Maar de beste zijn is nog even wat anders. Het is een stimulans om te blijven investeren in onze producten en mensen. Aan de top komen is goed, maar aan de top blijven nog mooier".

De samenwerking tussen HP en Veenman is langdurig (al ruim 15 jaar) en innig. Beide bedrijven staan voor topkwaliteit in de markt voor documentmanagement oplossingen. Volgens Hans van Dam bevestigt de HP-onderscheiding de positie van Veenman als grootste onafhankelijke leverancier van afdrukapparatuur en aanverwante document management software.