Ingezonden persbericht


Juniper Networks benoemt Gerri Elliott tot Vice-President Strategic Alliances

Elliott gaat in nieuwe leidinggevende rol strategische samenwerkingen inzetten voor verdere innovatie, klantenwerving en vergroten van klanttevredenheid

Schiphol-Rijk, 2 juli 2009 - Juniper Networks heeft Gerri Elliott benoemd tot Vice-President Strategic Alliances. Zij wordt verantwoordelijk voor het versterken en onderhouden van strategische partnerschappen wereldwijd. Elliott rapporteert direct aan de Chief Executive Officer (CEO) van Juniper Networks, Kevin Johnson.

Voor haar indiensttreding bij Juniper Networks werkte Elliott bij Microsoft, waar zij Corporate Vice-President Worldwide Public Sector was. Bij Microsoft stond zij aan het hoofd van een team van meer dan tweeduizend marketingprofessionals die overheids-, onderwijs- en gezondheidszorgorganisaties in meer dan honderd landen ondersteunden. Elliott was bij Microsoft eveneens mededirecteur van het Noord-Amerikaanse onderdeel van Microsoft, waarvoor zij een wereldwijde strategie ontwikkelde en implementeerde. Deze strategie was gericht op het opzetten van de eerste verticale sectoren voor Microsoft, waaronder telecommunicatie, financiële dienstverlening, overheid, retail, industrie, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en media & entertainment. Voorafgaand aan Microsoft werkte Elliott 22 jaar voor IBM. Dit deed zij in meerdere senior-leidinggevende functies in de Verenigde Staten en daarbuiten.

"Onze focus op strategische partnerovereenkomsten waarbij innovatie door samenwerking en gezamenlijke marktintroducties centraal staan, is een belangrijk onderdeel op onze groeiagenda", zegt Kevin Johnson. "De lange staat van dienst van Gerri in het onderhouden van wereldwijde relaties met klanten en partners maakt haar tot de ideale persoon voor Juniper om belangrijke strategische partnerschappen te ontwikkelen. Ze is een enorme aanwinst voor ons leidinggevende team."

"Juniper blijft een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld, met bewezen technologie voor hoge-capaciteitsnetwerken", zegt Gerri Elliott. "Het bedrijf is altijd scherp gefocust geweest op zijn kerncompetentie en ondertussen bouwde het aan strategische samenwerkingen om meer marktwaarde te creëren. Ik kijk ernaar uit om verder te bouwen aan die partnerschappen om zo de volgende groeispurt van Juniper mogelijk te maken."

####

Over Juniper Networks

Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.