Ecotheater op Over 't IJ festival


Energieke voorstellingen tijdens Over 't IJ Festival

AMSTERDAM, 20090630 -- Op 2 juli start de 17e editie van het Over 't IJ Festival op de NDSM-werf in Amsterdam. Over 't IJ is voorstander van duurzaam lachen en eco-humor en heeft daarom de energie-expo opgewekt.nu gevraagd een voorstelling onder handen te nemen: de Fitnesssnackbarroute! Het onvervalst Amsterdamse echtpaar Jaap en Betty uit de Jordaan organiseert een hilarische ecologische tour met een geheel eigen kijk op het milieu. De tour gaat langs de zelfvoorzienende geWoonboot en de energieverstandige fitness-snackbar van Mevrouw Cat. Kaartjes à ¤12,50 aan de kassa of via www.overhetij.nl, inclusief maaltijd en minus flink wat calorieën.

Op de geWoonboot, waar zonne-energie en waterzuivering samen zorgen voor een onafhankelijk, autonoom huishouden, geven gastheer en -vrouw Jaap en Betty 'uit de Jordaan' ("als Koot en Bie in hun hoogtijdagen" volgens de directeur van de VPRO) hun onvervalste Amsterdamse kijk op duurzaamheid.
In de fitness-snackbar van mevrouw Cat gaat geen kilowattje verloren en wordt elke calorie hergebruikt. U roeit, rent en fietst de energie voor een heerlijke maaltijd bij elkaar. De calorieën die u verliest worden omgezet in energie om te koken. Volkomen duurzaam en verantwoord. Uw eigen jus d'orange of smoothie bij elkaar fitnessen kan ook.

Opgewekt.nu is een energie-expo waar nieuwe en praktische oplossingen voor schonere energie te zien zijn. Ons doel is dat in 2012 heel Nederland weet hoe we op schonere energie over kunnen gaan voor wonen, werken en vervoer.

Wij zijn opgewekt over de toekomst van energie als we NU beginnen. Kom van 2 t/m 12 juli naar het Over 't IJ Festival en wordt ook opgewekt.nu!

Kijk ook op:
www.opgewekt.nu
www.fitnesssnackbar.blogspot.com
www.tonenodette.nl
www.overhetij.nl
adres: opgewekt.nu, NDSM-werf, tt Neveritaweg 35, 1033 WB Amsterdam

Opgewekt.nu