Zomerfotowedstrijd van Fotografie.NL


Zomerfotowedstrijd op Fotografie.nl geopend

Alphen aan den Rijn, 20090702 -- 'Weird and Wonderfull' is het thema van de fotowedstrijd die Fotografie.NL voor deze zomer organiseert. Geen moeilijk onderwerp, zo lijkt het. Maar om een van de drie mooie prijzen te winnen zul je je toch moeten onderscheiden. Een creatieve uitdaging voor de zomermaanden dus!

Alle foto's die door de niet al te strenge voorselectie heenkomen worden anoniem op de website van Fotografie.NL geplaatst. De 24 beste worden per 1 oktober genomineerd, waarna het publiek op z'n favoriete foto kan stemmen. De winnaars worden bekend gemaakt op 8 december 2009. Iedereen kan meedoen: van amateur tot professional, van creatieveling tot techneut.
Uiterste inzenddatum is 23 september 2009.

Prijzenpot

Hoofdprijs: Nikon D5000 KIT AF-S DX 18-55 II, beschikbaar gesteld door Nikon Nederland.
Tweede prijs: Lastolite Lumen8 F400 studioflitsset 2x 400 Ws, beschikbaar gesteld door Transcontinenta.
Derde prijs: 5 fotoboeken naar keuze,beschikbaar gesteld door Pearson Education fotoboeken.

Alle info is te vinden op www.fotografie.nl/fotowedstrijd2.php

Over Fotografie.NL

Fotografie.nl is een snel in populariteit groeiende universele website voor fotografieliefhebbers. Met een breed spectrum aan informatie over het werk van fotografen, tentoonstellingen, boeken, fototechniek, historie en apparatuur, jobs en een steeds kleurrijker wordende Artshop. Niet elitair, niet populair, maar toegankelijk, aansprekend en prikkelend voor iedereen die wat heeft met het medium fotografie.