Verbeek Vastgoed Management bekroond tot beste vastgoedmanager


NIJMEGEN, 20090702 -- Verbeek Vastgoed Management in Nijmegen is uitgeroepen tot de beste vastgoedmanager over 2008 voor de woningportefeuille. Initiatiefnemer van de bekroning is Syntrus Achmea Vastgoed, die het vastgoedmanagement voor de woningen, winkels en kantoren in haar portefeuille uitbesteedt. Met een VastgoedMonitor worden de vastgoedmanagers jaarlijks beoordeeld op geleverde prestaties.

Algemeen directeur Lex de Veth van Verbeek Vastgoed Management in Nijmegen en Nicole van de Berg, accountmanager voor de woningen van Syntrus Achmea, hebben een bijzondere prijs in ontvangst mogen nemen. Als bekroning ontvingen zij een kleurig schilderij van de Arnhemse kunstenaar Ferdinand Schönberger.

'Prachtig die erkenning', aldus een enthousiaste Lex de Veth. 'De uitdaging is nu om aan de top te blijven. Als organisatie zijn we continu bezig om onze dienstverlening verder te verbeteren. Luisteren naar de klant en marktontwikkelingen op de voet volgen zijn daarbij cruciaal.'

Het bedrijf is actief op het gebied van commercieel, technisch, administratief en financieel management van woningen en bedrijfspanden. Diverse grote pensioenfondsen en institutionele beleggers schakelen het bedrijf in om het dagelijkse beheer van woningen, kantoren, winkels en bedrijfsruimtes te managen. Met 62 medewerkers is Verbeek Vastgoed Management één van de grotere spelers in de markt.